Назначаването на Ханк Боунър за изпълнителен директор е първият голям

...
Назначаването на Ханк Боунър за изпълнителен директор е първият голям
Коментари Харесай

Dynamo Software с нов изпълнителен директор

Назначаването на Ханк Боунър за изпълнителен шеф е първият огромен ход на компанията след оповестяването на капиталовия си сътрудник Francisco Partners през миналата година.

Основателят на Dynamo, Красен Драганов , разгласи, че ще насочи всичките си старания върху продуктовата иновация на платформата Dynamo.

Ханк Боунър има повече от двадесет години опит в вложението и преводите на разрастващи се пазари, в това число на финансови и софтуерни технологии. Преди да се причисли към екипа на Dynamo Software е бил президент и основен действен шеф на CentralBOS, водещо облачно ERP решение. В портфолиото му влизат и позиции в компании като Global Payments Inc., която е и една от водещите международни компании за разплащания.

" Страстта, с която Ханк обслужва клиентите и забележителният му опит в частния капитал и FinTech промишлеността го вършат съвършен за Dynamo. Той е точният човек, който да управлява компанията в идващия й стадий на напредък. " разяснява Драганов, който е член на борда на шефовете и основен продуктов шеф.

" Развълнуван съм да се причисля към екипа на Dynamo в подобен миг на напредък. Красен Драганов е основал новаторска компания с извънреден екип и сполучливо бъдеще. Със мощната поддръжка на Francisco Partners можем да продължим лидерската позиция на Dynamo в световния различен пазар на програмен продукт за ръководство на активи ", показа Ханк Боунър.

Преди да доближи до тези позиции, Боунър прекарва повече от петнадесет години водейки покупко-продажби като вложител в софтуерни компании, смесени фондове и капиталово банкиране. През кариерата си е управлявал преводи на обща стойност от над двадесет милиарда $, развивайки добър усет за опциите и провокациите в различната капиталова промишленост. Бил е ръководещ шеф в H.I.G. Capital LLC и senior leader в групата за частен капитал към Goldman, Sachs & Co., където е управлявал софтуерната група, бил е и член на Инвестиционния комитет и е управлявал директни, фондови и второстепенни вложения.

Dynamo Software е учредена през 1998 година като Netage Solutions. Компанията дава изцяло решение за ръководство и отчитане на вложенията под формата на програмен продукт. Той се употребява от мениджъри на фондове, фондации, пенсионни фондове, фондове за дялово присъединяване и фондове за рисков капитал, капиталови медиатори на недвижими парцели, хедж фондове, фондове на водещи брокери и фамилни офиси. Платформата Dynamo усъвършенства продуктивността и портфолиото на клиентите си, които се занимават с набиране на средства, дялове, изследвания и връзки с вложители. Клиентите на Dynamo са към този момент над 400 и ръководят активи на стойност от над 3 милиарда $.

Francisco Partners е водеща международна компания за частни финансови вложения, профилирана в вложения в софтуерния бизнес. От нейното начало, преди повече от 17 години, Francisco Partners е набрала над 10 милиарда $ и е вложила в съвсем 200 софтуерни компании, правейки я един от най-активните и дългогодишни вложители в софтуерната промишленост. Фирмата употребява своите знания и опит, с цел да влага в компании и да им помогне да развият цялостния си капацитет.

Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР