Наз Шах: Не можех да гласувам по друг начин“Афзал ХанАфзал

...
Наз Шах: Не можех да гласувам по друг начин“Афзал ХанАфзал
Коментари Харесай

Кои са бунтовните лейбъристки депутати, които подадоха оставки заради гласуването за прекратяване на огъня в Газа?

Наз Шах: „ Не можех да гласоподавам по различен метод “

Афзал Хан

Афзал Хан стана първият мюсюлмански народен представител в Манчестър когато завоюва мястото за Манчестър Гортън през 2017 година

Наскоро той беше министър в сянка за износа и също по този начин имаше функции в министър в сянка при Джереми Корбин.

Г-н Хан сподели, че е бил „ разгорещен покровител на палестинските права и бранител на жизнеспособно решение за две страни през последните 30 години “ и работи за тези цели както като народен представител, по този начин и преди този момент като член на Европейския парламент.

В писмото си за оставка той написа: „ Свидетел на убийството на хиляди деца и умишленото ориентиране към учебни заведения, лечебни заведения, бежански лагери, здания на Организация на обединените нации и жилищни здания, не мога в положително схващане да не поддържам интензивно апела за преустановяване на огъня.

„ Вярвам, че зависи от всеки един от нас, който е на власт, да призове убийството на почтени цивилни – което всеки народен представител от Лейбъристката партия е направил – и да се застъпи за курса на деяние, който всеки усеща ще има най-хубави резултати.

Ясмин Куреши

Ясмин Куреши стана народен представител от Bolton South East през 2010 година и беше министър в сянка на дамите и равенството, а преди този момент министър в сянка на интернационалното развиване. < /p>

В писмото си за овакантяване госпожа Куреши се базира на кариерата си на юрист, като споделя, че е прекарала огромна част от професионалния си живот, „ застъпвайки се за маргинализираните и най-уязвимите в нашето общество “.

„ Затова ще се върна на задните скамейки, с цел да се застъпя по-свободно за преустановяване на огъня и да не отстъпвам трудовите полезности, в които постоянно съм вярвала “, написа тя.

„ Заедно с Организация на обединените нации и други филантропични организации, аз имат вяра, че мащабът на потребностите е толкоз висок, че „ паузите “ не могат да предложат времето и сигурността, нужни за облекчаване даже на главните цивилен потребности. Всичко с изключение на преустановяване на огъня ще докара до загуба на повече животи. "

Прочетете повече:
Загубата на Джес Филипс е огромен удар за Кийр Стармър
Израел-Газа последно: ' Листовки за евакуация, пуснати в южната част на Газа

Депутатът от Лейбъристката партия Джон Хийли „ съжалява, че загуби “ осем предни депутати

Пола Баркър

Пола Баркър стана народен представител от Ливърпул Уейвъртрий на общите избори през 2019 година след три десетилетна кариера в локалното ръководство и публичните служби.

Тя беше назначена за министър в сянка за бездомността и по-късно служи като министър в сянка за децентрализиране.

Тя сподели, че подава оставка „ като разследване от моята съвест ".

В изказване за оставката си тя сподели, че офисът й е бил " покрит с преписка " от гласоподаватели, които " показаха своите възгледи и мощ на възприятията си по този въпрос доста ясно - и аз споделям тази мощ на възприятието ".

Тя сподели, че осъжда нападението на Хамас от 7 октомври, само че за Израел " самозащитата не е празен чек ".

" Искам да видя двустранно преустановяване на огъня с неотложно и абсолютно освобождение на заложниците “, сподели тя. „ Само това ще обезпечи пространство за невъзмутими глави да се съберат, с цел да доведат до политическо и дипломатическо решение на този спор. “

Щракнете, с цел да се абонирате за Sky News Daily, където и да получавате своите подкасти

Рейчъл Хопкинс

Депутат от Южен Лутън Рейчъл Хопкинс беше министър в сянка за ветераните до оставката си.

Г-жа Хопкинс добави името си към взаимно изказване на депутати от Лутън, в което те споделиха, че апелът за преустановяване на огъня отразява това, което „ болшинството от английската общност “ желае да види.

„ Ние работихме по всички парламентарни пътища за тези цели и гласувахме със съвестта си, което е възприятието, че споделете с нашия разнороден град и гласоподаватели, които желаят да видят мир в Близкия изток. "

Сара Оуен

Като народен представител от Luton North, Сара Оуен също добави името си към изказването - подписано от Рейчъл Хопкинс.

Говорейки в Камарата на общините на 8 ноември, госпожа Оуен сложи под подозрение позицията на държавното управление по отношение на призоваването за филантропични паузи и сподели, че примирията „ се разпадат и се поддържат още веднъж единствено с интернационална поддръжка и напън ".

Анди Слотър

Анди Слотър е народен представител от Хамърсмит от 2005 година и е служил като общоприет юрист в сянка.

В спор на Камарата на общините той разказа тежкото състояние на някои от неговите гласоподаватели в Газа, майка и пет деца, които съумяха да се измъкнат, „ преживявайки гледки, на които никое дете не би трябвало да става очевидец, безусловно минавайки около стотици разчленени и разлагащи се тела, с цел да стигнат на безвредно място “.

Той прикани всички страни във войната да бъдат подложени на присъдата на Международния углавен съд.

Г-н Слотър е секретар на Общопартийната парламентарна група Великобритания-Палестина и заместник-председател на Лейбъристките другари на Палестина и Близкия изток.

Мери Фой

Мери Фой служи като народен представител от град Дърам след общите избори през 2019 година

Писане на X, някогашен Twitter, по отношение на нейната поддръжка за преустановяване на огъня, тя сподели, че то е подкрепено от Организация на обединените нации и нейните организации, над 700 неправителствени организации, папата „ и по-голямата част от английската общност – в това число 100 от моите гласоподаватели в град Дърам “.

Тя беше парламентарен персонален секретар на Анджела Рейнър, до момента в който не поддържа гласуването за преустановяване на огъня.

Дан Кардън

Дан Кардън е народен представител от Ливърпул Уолтън от 2017 година и беше един от осемте новоизбрани ЛГБТ депутати.

Той заемаше водещи функции при господин Корбин и сър Кийр и беше парламентарен персонален секретар.

Източник: skynews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР