Найджъл Фараж поиска да участва в преговорите за Brexit. Toва

...
Найджъл Фараж поиска да участва в преговорите за Brexit. Toва
Коментари Харесай

Фараж поиска да участва в преговорите за Brexit

Найджъл Фараж изиска да взе участие в договарянията за Brexit. Toва се случи откакто новата му партия победи на изборите за Европейски парламент във Англия, съобщи Българска телеграфна агенция.

Той предизвести, че ще обърне английската политика с главата надолу, в случай че му бъде отказано присъединяване в договарянията за излизане на Англия от Европейския съюз. " Ние би трябвало да сме част от екипа в този момент, това е напълно ясно ", сподели водачът на Партията на Брекзит. Според него Англия би трябвало да напусне на 31 октомври, когато изтича сегашният краен период за реализиране на единодушие в английския парламент по съглашение за Брекзит. Фараж избира излизане без договорка. " Ако не напуснем на този ден, можете да очаквате Партията на Брекзит да повтори тази изненада на идващите общи избори ", съобщи той.

Фараж завоюва, възползвайки се от вълната на неодобрение от неуспеха на английската министърпредседателка Тереза Мей да изведе Англия от Европейски Съюз. Никой английски водач не би позволил Фараж до договарянията за излизане на Англия от Европейски Съюз, само че неговата потвърдена дарба да притегля поддръжници на Брекзит както от Консервативната партия, по този начин и от Лейбъристката партия, ще затвърди убеждението на водещите консерватори, борещи се за мястото на Мей, че би трябвало да се стремят към по-решително разкъсване с Европейски Съюз, отбелязва Ройтерс.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР