Найджъл Фараж поиска да участва в преговорите за Брекзит, след

...
Найджъл Фараж поиска да участва в преговорите за Брекзит, след
Коментари Харесай

Фараж иска да участва в преговорите за Брекзит

Найджъл Фараж изиска да взе участие в договарянията за Брекзит, откакто новата му партия победи на изборите за Европейски парламент във Англия, съобщи Ройтерс.

Фараж предизвести, че ще обърне английската политика с главата надолу, в случай че му бъде отказано присъединяване в договарянията за излизане на Англия от Европейския съюз. "Ние би трябвало да сме част от екипа в този момент, това е напълно ясно ", сподели водачът на Партията на Брекзит. Според него Англия би трябвало да напусне на 31 октомври, когато изтича сегашният краен период за реализиране на единодушие в английския парламент по съглашение за Брекзит. Фараж избира излизане без договорка. "Ако не напуснем на този ден, можете да очаквате Партията на Брекзит да повтори тази изненада на идващите общи избори ", съобщи той.

Фараж завоюва, възползвайки се от вълната на неодобрение от неуспеха на английския министър председател Тереза Мей да изведе Англия от Европейски Съюз.

Никой английски водач не би позволил Фараж до договарянията за излизане на Англия от Европейски Съюз, само че неговата потвърдена дарба да притегля поддръжници на Брекзит както от Консервативната партия, по този начин и от Лейбъристката партия, ще затвърди убеждението на водещите консерватори, борещи се за мястото на Мей, че би трябвало да се стремят към по-решително разкъсване с Европейски Съюз, отбелязва Ройтерс.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР