Найджъл Адкинс обяви решението си да не удължава настоящия контракт

...
Найджъл Адкинс обяви решението си да не удължава настоящия контракт
Коментари Харесай

Хъл Сити остана без мениджър

Найджъл Адкинс разгласи решението си да не удължава сегашния договор с Хъл Сити за още една година и напуща треньорския пост на клуба. Бившият управител на Саутхемптън бе с изтичащ контракт това лято и обсъждаше бъдещето си с управлението на „ тигрите “, само че останаха въпроси, свързани с това с какви финансови запаси ще разполага той за летния трансферен прозорец.

Самият Адкинс съобщи, че след деликатни размисли е решил, че бъдещето му и това на клуба „ не съответстват “. Хъл Сити остава за обмен, като семейство Алам продължава да търси покупател, като Адкинс показа в своя изказване: „ За мен бе чест и привилегия да бъда старши треньор на Хъл Сити, откакто се причислих към клуба през декември 2017 “.

„ Бих желал да благодаря на Асам и Ехаб Алам за опцията да съм ментор на Хъл и, несъмнено, за опцията за удължение. Въпреки това, взех тежкото решение след дълги размисли, че нашите бъдещи проекти не съответстват и аз ще напусна клуба, когато договорът ми изтече на 30 юни “.

Помощник треньорът на Адкинс, Анди Кросби, също напуща Хъл Сити. Тимът към този момент съобщи, че търси заместител на Адкинс. 54-годишният експерт пое тима от Чемпиъншип през декември 2017, спасявайки ги от изпадане в първите си месеци отпред, като последва и 13-то място в крайното нареждане през миналата акция. /БГНЕС
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР