Наясно сме, че няма да ни е лесно. Както всеки

...
Наясно сме, че няма да ни е лесно. Както всеки
Коментари Харесай

Ивайло Петев: Няма да ни е лесно, но трябва да продължим напред

" Наясно сме, че няма да ни е елементарно. Както всеки един тим, имаме нашите мощни страни и би трябвало да продължим напред. Какво значи по-прагматичен? Ще възползваме всички шансове, които имаме. За нас е значимо ние по какъв начин ще изглеждаме на терена ", разгласи треньорът на Лудогорец Ивайло Петев преди първия мач на разградчани през новия сезон. „ Орлите “ стартират европохода си в Косово против локалния Балкани в мач от първия квалификационен кръг на Шампионска лига. Двубоят е във вторник от 21:45 часа.


„ Нашето положение е по-добро от предишния сезон. Подготовката мина по проект, тъй че се надявам да изиграем добър мач и да спечелим.

Ще повторя това, което споделих преди няколко седмици. Футболът в Косово бележи огромен напредък. Както националният тим, по този начин и клубните тимове, Балкани в тази ситуация. Подхождаме с огромно почитание към нашия съперник на следващия ден. Неслучайно предходната година беше класирането за Лигата на конференциите и спечелването на 4 точки. Без двама играчи, тимът е същият.

Нашите цели постоянно са едни и същи. Ние се стараем да изглеждаме добре, естествено да спечелим каквото има.

Теренът го видях в този момент за пръв път. По една или друга причина не е в най-хубавото положение. Все отново това са два мача и нашата цел е да сме спечелили.

От това, че Балкани няма да се пази, печели футболът. Аз не веднъж съм споделил, че имаме задоволително играчи. Липсата на едни е късмет за други. Има хора, които би трябвало да оправдаят доверието и шанса, който ще получат “, показа още той пред медиите. /БГНЕС

Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР