Най-запалените тенисистки от София се събират в понеделник за третия

...
Най-запалените тенисистки от София се събират в понеделник за третия
Коментари Харесай

Най-запалените тенисистки се събират за третия дамски турнир на Интерактив тенис

Най-запалените тенисистки от София се събират в понеделник за третия дамски шампионат на Интерактив тенис за 2021 година. Надпреварата ще се организира в MG Tennis Club, а към този момент присъединяване са декларирали 16 състезателки. Схемата обаче е отворена до събота и най-вероятно броят на искащите да премерят сили на корта ще надвиши 30.

- Все повече дами желаят да играят тенис и да се забавляват, - сподели мениджърът на ИТЛ Ивайло Цанков. – Ние им даваме късмет да се изправят против равносилен противник, да открият нови другари и да усетят приятното напрежение когато играеш на точки. В дамските ни шампионати се включват от ден на ден начинаещи, които желаят да подобрят ударите си и да тестват душeвността си. Благодарение на рейтинговата ни система те получават късмет за оспорвани мачове и желаят да го вършат все по-често. Затова най-вероятно ще отговорим на упованията им и отсега нататък ще организираме дамски шампионати всеки месец.

В понеделник тенисистките ще би трябвало да се пренастроят за игра на твърда настилка. Столичният MG Tennis Club дава най-хубавите условия в София и безупречно GreenSet покритие. Началните часове на срещите са 21:00 и 22:00 ч. В понеделник стартират квалификациите на конкуренцията, а най-хубавите ще чакат квалификантките след 12 април. Участието в 3 Ladies Night | MG Zaimov ще бъде извънредно наслаждение, а записването за конкуренцията е отворено до 3 април, събота, на уеб страницата на Интерактив тенис.

Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР