Най-забавният Детски празник чака малчуганите на Варна в Grand Mall.

...
Най-забавният Детски празник чака малчуганите на Варна в Grand Mall.
Коментари Харесай

Голям детски празник на 1 юни, Крисия ще празнува рожден ден във Варна

 Най-забавният Детски празник чака малчуганите на Варна в Grand Mall. Целият съботен ден - 1 юни ще бъде цялостен с преливащи едно в друго пъстри събития, които ще радват деца и родители.

Началото е в 11:00 ч. с куклен спектакъл с обичаната на дребните Арт работилничка. Спектакълът " Историите на Мистър Хепи “ на Драматично-куклен спектакъл Шумен по известните " Небивалици “ на британския публицист и артист Доналд Бисет ще опише по какъв начин и най-намусеният може да се трансформира в Щастливец. Малчуганите ще се срещнат с един неприветлив господин, който върви с чадър, с цел да не вижда нищо към себе си. Но един ден в неговия магазин влиза слон, който желае да си купи шапка. И у Мистър Хепинстал настава смяна. Той стартира да харесва всичко към себе си и да почита освен хората, само че и животните, и природата и се трансформира в Мистър Хепи (Щастливец). Веднага след спектакъла стартира обичаната на варненските деца Арт театрална работилничка, в която те ще майсторят шапки от пластмасови чинийки и пластилинови фигурки на героите от спектакъла. Спектакълът и работилничката са безвъзмездни, домакините са обезпечили и материали за дребните майстори.

Ще бъде радостно от сутринта - клоуни ще посрещат децата пред Хиполенд и Плейграунд на етаж 2 на комерсиалния център и ще поддържат усмивките им през празничния ден. Балони и бонбони – подарък от мола – ще има за всички.

С голямо неспокойствие чакат 1 юни финалистите в Националния Конкурс Малка Мис и Малък Мистър България – Варна 2019. Те минаха през серия от сложни кастинги и най-чаровните ще се явят в целия си искра пред журито и празничната аудитория в 13:00 в оспорвана конкуренция за влиятелните трофеи.

Следобед на сцената ще се развихрят танцьори на фолклорни и съвременни танци, към тях ще се причислят и занимателни циркови актьори. А след това Арсен ще предложения мъниците да се включат в неговите фокуси и магични номера.

Гост звездата на огромното детско шоу ще е Крисия, специфичният миг е, че навръх 1 юни любимката на дребни и огромни има рожден ден и е избрала Варна, с цел да го отпразнува с многочислените си почитатели в морския град. Крисия ще излезе на сцената в 18:00 ч. и ще изпее обичаните песни, които я изстреляха в звездна орбита.

Входът на всички събития в комерсиалния център е свободен!
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР