Най-яркият изразител на проблемите с потентността е слабата и неустойчива

...
Най-яркият изразител на проблемите с потентността е слабата и неустойчива
Коментари Харесай

Апаратни процедури подобряват сексуалните възможности на мъжа

Най-яркият изразител на проблемите с потентността е слабата и неустойчива ерекция . Тя е функционалност на понижено кръвообращение в таза и от там - незадоволително кръвонапълване на половия член. Редица съдови проблеми, в това число и диабет, утежняват кръвоснабдяването в целия организъм като повлияват отрицателно и половите благоприятни условия на мъжа.

е неинвазивен способ, одобрен като първа линия в лекуването на еректилните дисфукции от съдов темперамент, болест на Пейрони и простатит.

Как работи? Специален апликатор, притежаващ смарт-фокус, се допира до кожата и подава енергийни импулси в селектирани зони на половата област. Процедурите се правят по самостоятелна скица, съобразена с повода и предстоящите резултати. Технологията разрешава да се създадат разнообразни настройки за интензитет и количество на подадените импулси, тъй че да може да се влияе дейно върху другите положения, водещи до проблеми в половата функционалност на мъжа.

При еректилни нарушавания от съдов темперамент лечението подтиква есетствения развой, характеризиращ се с образуване на нови кръвоносни съдове. По този метод съдовата мрежа се доизгражда, дейно се ускорява кръвотока и се реализира постоянна и продължителна ерекция. При болест на Пейрони сполучливо се разрушават плаките, а при простатит се тушира възпалението.

Със сигурността, която получава, в интимните моменти, мъжът още веднъж може да бъде деен и предприемчив в връзките с половинката си и да се радва на споделено полово наслаждение.

ЛЕЙЗЪР МЕД - иновация и подготвеност в половата медицина, всички линии на терапия. При тежки положения на ЕД медицината разчита на за възвръщане на потентността на мъжа.

Прегледът включва: консултация с уролог, показател на ЕД ) , доплерово проучване, активиращ тест.

Още в Лейзър Мед:

ПРИ СКОВАНОСТ И БОЛКА ШОКОВИ ВЪЛНИ ВРЪЩАТ СВОБОДАТА НА ДВИЖЕНИЯТА

Звуковите ударни талази, на които е основана модерната шоково-вълнова терапия (shockwave therapy), водят до бързо възобновяване след спортни контузии, счупвания, схващания и ортопедични болести.Без значение от местоположението им. С най-голям клас инсталация, без аналог в България.

Най-разпространените показания са разтеглени сухожилия, промени в меките тъкани на ротаторния маншет в рамото, тенис или голф-лакът, синдромът коляно на скачач или плантарен фасциит с болежка в петата. В спортната медицина общоприети индикации за осъществяване на лечението с шокови талази са тендинитите. Сред консервативните подходи лечението е одобрена опция на оперативното лекуване.

За спомагателна информация:

тел. 02 4 760 760

моб. 089 952 11 01

Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР