Най-ярката звезда на нашата слънчева система Слънцето е не само най-ярката

...
Най-ярката звезда на нашата слънчева система
Слънцето е не само най-ярката
Коментари Харесай

Астролозите предупреждават: транзит на Слънце в Луна от 17 август. Ще засегне всички зодиакални знаци!

Най-ярката звезда на нашата слънчева система
Слънцето е освен най-ярката звезда в Слънчевата система, само че и добър източник на сила. Съгласно астрологията Слънцето играе жизненоважна роля във всички планетни промени, които се случват и неговото наличие (или липса) в избрана планета има голяма разлика.
Голямото прекосяване на Слънцето в Лъв
Според астрологията, на 17 август 2017 година в 01:01 ч. Слънцето ще премине през Лъв, това е ръководещ зодиакален знак. То ще остане там до 12.55 ч. на 17 септември 2017 година. Казва се, че този пренос ще засегне всички зодиакални знаци по един или различен метод. Прочетете, с цел да знаете по какъв начин ще се отрази на Вас.
Овен
За овните Слънцето ще се реалокира в петата къща от знака на Луната. Смята се, че този пренос ще донесе финансови облаги в живота ви - това също е съвършената опция да прекарате времето си със фамилията си. Нещата обаче може да не са прекомерно положителни на работното ви място, тъй че ще би трябвало да се погрижите.
Телец
С този пренос Слънцето ще се реалокира в 4-та къща. Тя носи със себе си примес от положителни и неприятни вести, защото може да има проблеми във връзка с връзката с вашия сътрудник --- може да се сблъскате с неочаквани проблеми със съвместимостта. От светлата страна може да получите покачване на работа или непосредствен член на фамилията ви да се възвърне от дълго заболяване.
Близнаци
По време на този пренос Слънце ще се реалокира в третата къща от знака на Луната. Този пренос ще ви помогне да откриете нови пътища в живота си и да ви дадете опция да предприемете изчислени опасности --- може да сте в положение да пътувате в търсене на нови инициативи и да излезете победоносно по пътя. Също по този начин е уместно време да инвестирате в парични въпроси.
Рак
Слънцето ще се реалокира във втората къща от знака " Луна " по време на този пренос. Този пренос, по всяка възможност, ще ви накара станете по-чувствителни и раздразнителни. Може да имате чести кавги с колегата си и може да не сте в положение да обясните позицията си на всички - ще срещнете и проблеми на работното място и може да имате проблеми със съсредоточаването.
Лъв
Тъй като самият Лъв е ръководен от Слънце, той ще се реалокира в знака на вашата Луна. В резултат на това може да се почувствате по-силни, даже непобедими по време на тази фаза! Ако се борите със здравословен проблем, тогава това е времето, когато здравето ви ще стартира да се възвръща - може да бъдете нараснали и на работното място. Всичко на всичко, това е добра фаза за вас!
Дева
По време на този пренос, Слънцето ще се реалокира в 12-та къща от знака на Луната. Казват, че този пренос ще ви донесе доста благоприятни условия да пътувате в чужбина - такова пътешестване, което може да се организира както за бизнес, по този начин и за наслаждение, ще ви помогне да разширите хоризонтите си и да планирате живота си по-добре. Въпреки това, бъдете внимателни във връзка с разноските през тази фаза.
Везни
С преноса на Слънце в Лъв ще се реалокира в 11-та къща. Професионално, това ще бъде ослепително време за вас! Ще можете да достигнете нови висоти в кариерата си и вашите началници ще оценят упоритата работа и отдаденост, които сте отдали на вашата кариера. От друга страна, персоналният ви живот може да страда заради това, тъй че дайте задоволително време на вашето семейство и сътрудник.
Скорпион
По време на този пренос, Слънцето ще се реалокира в 10-та къща от знака на Луната. Подобно на Везни, този пренос ще донесе триумф в професионалния ви живот. Може даже да получите покачване и да пътувате в чужбина. От друга страна някой в ​​семейството ви, изключително майка ви, може да страда от изтощително заболяване и положението й може да е сериозно, тъй че се грижете за нея.
Стрелец
По време на този пренос Слънце ще се реалокира в 9-та къща от знака на Луната. Ще се насладите на голям триумф през този интервал --- вашата позиция в обществото ще се усъвършенства и ще се насладите на славата. Ако имате личен бизнес, това също ще ви донесе лаври и ще имате нови триумфи.
Козирог
С този пренос Слънцето ще се реалокира в 8-та къща от знака на Луната. Това ще се окаже не толкоз добра фаза за вас. Може да се разболеете или да понесете финансови загуби. Не единствено това, може даже да попаднете в спор със фамилията си по въпроси, свързани с недвижимото имущество. Уверете се, че поддържате успокоение през този интервал.
Водолей
По време на този пренос, Слънцето ще се реалокира в седмата къща от знака на Луната. Това е етапа на брачните проблеми в живота ви и вие ще имате проблеми с колегата си. Конфликтите сред вас и колегата ви биха могли да порастват - постанова се да се справяте тактично. От друга страна, финансовият триумф е ударника през този интервал.
Риби
Слънцето ще се реалокира в 6-та къща от знака на Луната. Може да срещнете финансова неустойчивост през този интервал или да пострадате от големи загуби. Вашият фамилен живот също ще бъде в неразбория. Обаче всичко, което би трябвало да извършите, е да имате самообладание и всички ваши проблеми ще бъдат решени. Както се споделя “всичко ще мине”.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР