Най-яката българка в пряк и преносен смисъл е Михаела Михайлова.

...
Най-яката българка в пряк и преносен смисъл е Михаела Михайлова.
Коментари Харесай

Ето я най-яката българка

Най-яката българка в директен и метафоричен смисъл е Михаела Михайлова. Перфектната кюстендилка отвя през уикенда хубавици от цялата страна в влиятелния конкурс "Бикини фитнес " в Пловдив и стана шампионка.

Не и преди този момент да направи неприемливото за фитнес играч посред конкуренция за съвършено тяло - да яде шоколад! Причината е, че в първия стадий на класирането при хубавиците Михаела попаднала чак на седмо място. Въпреки изтощителните тренировки и 4-месечния драконовски режим преди конкуренцията "Бикини фитнес " кюстендилката не била в първата тройка. Дори не била в първата петица.

"Имаше много смесени страсти след класирането, в началото бях разочарована и объркана, споделих си, че няма да се състезавам и че очевидно заслужавам това класиране. След малко шоколад, сълзи и размишления се успокоих и си припомних за какво върша това и каква е моята цел ", споделя с усмивка шампионката. Тактиката й съумява - красивата Михаела взема решение, че успеха не е най-важното, а опитът от надпреварата, и става първа в категорията при девойките с височина над 166 см. Призовото място единствено я надъхва още веднъж да се състезава, макар че хубавицата признава, че "да си най-яката българка " с изваяни мускули не е лесна работа.

"Тренирам, съблюдавам режим, само че самото изчистване на тялото за надпреварата е към 16 седмици ", споделя Михаела. Най-изваяната нашенка тренира и се храни под управлението на приятеля си Виктор Тасков, който е треньор в Лондон. Двойката към този момент живее в английската столица и даже е стартирала личен бизнес - курсове за подкрепяне и рационализиране за искащи да трансформират метода си на живот и храненето. "В момента и двамата учим там за треньори и имаме желание да се занимаваме с това отсега нататък, като няма да стопираме да се състезаваме ", надъхана е кюстендилката.
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР