Най-високопоставеният служител на крал Чарлз трябва да напусне историческата си

...
Най-високопоставеният служител на крал Чарлз трябва да напусне историческата си
Коментари Харесай

Най-високопоставеният служител на крал Чарлз се оттегля от историческата си длъжност от £140 000 на година поради малко известно кралско управление

Най-високопоставеният чиновник на крал Чарлз би трябвало да напусне историческата си служба следвайки малко известна кралска традиция.

Бившият началник на шпионажа на MI5 лорд Паркър ще се отдръпна от ролята си на лорд Чембърлейн. Бъкингамският замък сподели, че този ход следва казус и ще приключи " прехода към ново домакинство за новото ръководство ". Той добави, че е поредна процедура от генерации да има нов лорд-шамбелан след първичния временен интервал след гибелта на суверена. „ Междувременно лорд Паркър ще продължи да поддържа техни величества в службата им към нацията и отвън нея “, изясни представител на Бъкингамския замък.

Лорд Пейкър изигра основна роля на погребението на починалата кралица по време на службата й в параклиса „ Сейнт Джордж “, когато „ счупи “ своята магическа пръчка – разглобявайки я на две половини – и я сложи върху ковчега на починалата кралица. Символичното строшаване на жезъла означаваше края на службата му на кралицата като суверен.

Лорд Па...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР