Най-високият мъж в света е предложил на най-високата жена в

...
Най-високият мъж в света е предложил на най-високата жена в
Коментари Харесай

Най-високият мъж в света предложи на най-високата жена да промотират заедно Турция

Най-високият мъж в света е предложил на най-високата жена в света да обикалят дружно и да популяризират Турция, оповестява " Хюриет дейли нюз ".

40-годишният Султан Кьосен държи върха на Гинес за най-голям мъж в света с растеж от 2,51 м към този момент 13 години, а 25-годишната Румейса Гелги, висока 2,15 м, бе оповестена за най-високата жена през 2021 година

" Надявам се, че можем да реализираме положителни неща за Турция дружно ", съобщи Кьосен.

Благодарение на купата, която е получил от Книгата на върховете Гинес, Кьосен е обиколил 127 страни по целия свят, с цел да посещава събития, на които популяризира своята татковина, написа Вести.

" Сега е време да обединим сили ", добави той. " Можем дружно да посещаваме събития с Румейса, с цел да популяризираме Турция ", предлага Кьосен.

Най-високата жена в света Рюмейса Гелги желае да употребява върха си, приет тази седмица от Гинес, с цел да притегли вниманието към другите.

Със своите 2,15 м, Рюмейса Гелги постоянно се е откроявала. Тя е родена със синдром на Уивър - рядко генетично заболяване, което провокира бърз напредък и някои аномалии.



Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР