Най-високата температура днес е измерена в Сандански - 39 градуса,

...
Най-високата температура днес е измерена в Сандански - 39 градуса,
Коментари Харесай

Най-високата температура днес е измерена в Сандански

Най-високата температура през днешния ден е измерена в Сандански - 39 градуса, сочат данните на Националния институт по метеорология и хидрология. В Хасково, Чирпан, Пловдив термометрите са посочили 37 градуса. Горещо е било и в Кърджали, съобщи БНР.

За понеделник от Национален институт по метеорология и хидрология афишират жълт код (предупреждение от първа степен) за горещо време в централна част Северна България, както и за по-голямата част от Южна България. Според оповестените на уеб страницата на института данни 11 области ще бъдат в " жълто ".

От Национален институт по метеорология и хидрология показват, че през новата седмица времето ще бъде динамично. Пред първите дни ще бъде доста горещо, като във вторник и сряда се чака температурите да надвишават 40 градуса.

По Черноморието и в планините ще бъде слънчево. След обяд и през нощта против четвъртък, с прекосяване на добре изразен леден атмосферен фронт, температурите бързо и доста ще се намалят, чакат от Национален институт по метеорология и хидрология.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР