Най-високата жена в света летя със самолет за пръв път

...
Най-високата жена в света летя със самолет за пръв път
Коментари Харесай

Най-високата жена в света летя за пръв път в живота си със самолет СНИМКИ

Най-високата жена в света хвърча със аероплан за пръв път в живота си. Авиокомпанията Turkish Airlines осигуриха метод, тя да бъде настанена комфортно като отстраниха шест места.

Румейса Гелги, която е включена в Книгата на международните върхове на Гинес поради растежа си от 2 м и 13 сантиметра, се качи на 13-часовия полет на националния транспортьор на Турция.



25-годишната жена нормално се придвижва с инвалидната си количка, защото страда от синдром на Уивър, рядко генетично заболяване, което предизвиква бърз напредък.

Рунемиса се качи на полета от Истанбул до Сан Франциско в Съединените щати с помощта на самолетната компания, която трансформира шест седалки в самолета в носилка за нея.

Пишейки в обява в обществените медии, тя описа на своите 19 500 почитатели за пътуването.

„ Безупречно пътешестване от началото до края... това беше първото ми пътешестване със аероплан, само че сигурно няма да е последното... благодаря от сърце на всеки човек, който беше част от това, " споделя тя.

Гелги, която работи в промишлеността за софтуерен програмен продукт ще остане в Съединени американски щати най-малко шест месеца по отношение на работата си, както и заради съдействието ѝ с Книгата на върховете на Гинес.



Тя добавя, че в никакъв случай до момента не е била толкоз разчувствана за бъдещето си.

Гелги държи международен връх на Гинес от 2014 година, когато стана най-високият младеж, преди да бъде приета за най-високата жена в света през 2021 година

Тя също е счупила трофеи за Световен връх на Гинес за това, че има най-дълъг пръст на жена, най-големите ръце на жива и най-дългия тил на жена.

Превод: GlasNews.bg
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР