Най-вероятно президентът на Руската федерация Владимир Путин ще бъде отровен.

...
Най-вероятно президентът на Руската федерация Владимир Путин ще бъде отровен.
Коментари Харесай

Съветник на Зеленски предположи как ще бъде убит Путин

Най-вероятно президентът на Руската федерация Владимир Путин ще бъде токсичен. Това съобщи Олексий Арестович, консултант на украинския президент Володимир Зеленски.

Според него обстановката в обкръжението на Путин може съществено да се промени всеки миг. Русия губи войната против Украйна и всяко последващо военно проваляне на Путин може да е последното му. Източници, близки до средите в Кремъл, са сигурни, че съветските елити и военни командири няма да простят на Путин ново военно проваляне. 

" Мисля, че няма да има диалог с него. Най-вероятно ще бъде токсичен ", съобщи Арестович. Според публициста и политолог Андрей Пионтковски, откакто украинските войски влязоха в Херсон, в бункера на Владимир Путин не остана човек, който да има вяра още във опцията Русия да завоюва война с Украйна.

Бившият народен представител от Държавната дума на Русия Иля Пономарев предвижда, че съветският президент ще бъде погубен от личния си народ. Бившият народен представител счита, че ръководителят на Чечня Рамзан Кадиров ще извърши " присъдата " на Путин. Още през лятото Алексей Арестович сподели, че краят на Путин ще бъде ужасяващ, написа обстоятелства.бг.
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР