Най-вероятно през 2021 г, когато ще е следващото преброяване на

...
Най-вероятно през 2021 г, когато ще е следващото преброяване на
Коментари Харесай

Ето кога Пловдив ще се слее с общините Марица и Родопи!

" Най-вероятно през 2021 г, когато ще е идващото броене на популацията от Национален статистически институт, ще пристигна на дневен ред и нарастването на територията на община Пловдив ". Това разяснява кметът Иван Тотев във връзка предлагането на бизнеса през Околовръстното да минава градски превоз, съобщи кореспондент на Plovdiv24.bg .

" Последните 5 години работим в другите общини. Вече имаме извънградски линии до Ягодово - 22, до Радиново - 93, до Войводиново - 15. Сега да имаме до Околовръстното. Първо, не знам дали механически е допустимо, защото би трябвало да има спирки и обръщала - няма място, тъй като би трябвало да обръщат в обитаеми места. Но базовият проблем е, че Пловдив би трябвало да си усили територията ", сподели още кметът.

Той даде за образец линия 93, че не обслужва Индустриалната зона. Напротив, главно обслужва Радиново. С нова градска линия до Околовръстното ще е същото. Но отново повтори, че казусът е територията. Това щяло да се усети след преброяването през 2021 година

" Това е държавен въпрос и ще му пристигна времето. Няма да вършим начинания, само че неведнъж сме заявявали, че сме " за ", добави градоначалникът.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР