Най-вероятно откритият вчера в столицата мъртъв младеж е нападателят на

...
Най-вероятно откритият вчера в столицата мъртъв младеж е нападателят на
Коментари Харесай

Откритият мъртъв млад мъж може да е нападателят на сестрата в Пирогов?

Най-вероятно откритият през вчерашния ден в столицата мъртъв юноша е нападателят на здравна сестра в " Пирогов " . Това заяви за " Фокус " представителят на основния прокурор Румяна Арнаудова.
 
" По външни белези и по облеклата лицето най-вероятно е същото, което е предизвикало телесните пострадвания на здравната сестра в " Пирогов " , уточни Арнаудова.
 
Тя посочи, че Софийската районна прокуратура обяснява аргументите за настъпилата гибел на младежа, само че по данни от осъществената аутопсия най-вероятно става въпрос за самоубийство.
 
" Има авансово умозаключение от движимостите лица. Категорично съгласно тях на този стадий се касае за самоубийство. Има типични голям брой височинни контузии и няма каквито и да е данни за принудително причиняване на гибелта. Така че главната версия, по която се работи е за самоубийство. Събирането на доказателства продължава и в този миг ", изясни прокурор Арнаудова.
 
По думите й при положение, че бъде доказана самоличността на умрелия млад мъж, ще се приключи следствието, което Софийската районна прокуратура е почнала за причиняване на телесна щета на здравната сестра, само че ще продължи следствието за аргументите, които са довели до настъпване на неговата гибел.
 

" Механизмът, който основният прокурор сътвори за бързо и неотложно известяван в сходни случаи в болнични заведения сработи и неотложно беше известена Районната прокуратура и започнаха незабавни дейности по търсене на лицето, само че за жалост няколко часа по-късно го открихме умряло ", означи още Арнаудова.
 
Сигнал за открит във вътрешен двор на бул. " Васил Левски " човек в безпомощно положение е бил получен в събота сутринта на тел. 112. Пристигналият на място екип на Спешна помощ открил гибелта на младия мъж. На мястото е осъществен оглед и са подхванати процесуално-следствени дейности за изясняване на събитията, довели до гибелта му.
 

В петък против събота през нощта 18-годишен юноша , настанен в токсикологията на " Пирогов " поради приложимост на марихуана, е нападнал и пребил дежурната здравна сестра. В резултат тя е получила тежка лицева контузия и мозъчно разтърсване. Пациентът е признат за лекуване по-рано в петък, откакто екип на Спешна помощ го докарал в " Пирогов " поради приложимост на марихуана. Родителите му отказали на дежурния екип един от двамата да остане като компаньон с него, тъй като съгласно тях " го дразнели с наличието си ".
 

Няколко часа след приемането и лекуването му в токсикологичната клиника, при него влиза дежурната сестра - той я посреща станал от леглото и стартира да й нанася тежки удари, след което я оставя да лежи на земята в безсъзнание и се пробва да излезе от клиниката. Тъй като е заключено, момчето се насочва към първата срещната врата на стая, където се е лекувала пациентка. 18-годишният млад мъж я принуждава да му отключи врата и откакто тя му споделя, че няма ключ той стартира да я души.
 
Междувременно удря и бутона за пожарно уведомяване, само че се стряска от включената тревога. Оставя пациентката, която е нападнал, чупи стъклото на заключената врата и бяга от клиниката, облечен по тениска и боксерки.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР