Най-вероятно откритият вчера в столицата мъртъв младеж е нападателят на

...
Най-вероятно откритият вчера в столицата мъртъв младеж е нападателят на
Коментари Харесай

Извънредна новина: Най-вероятно откритият вчера в столицата мъртъв младеж е...


Най-вероятно откритият през вчерашния ден в столицата мъртъв юноша е нападателят на здравна сестра в „ Пирогов “. Това заяви представителят на основния прокурор Румяна Арнаудова, представена от " Фокус " и Блиц.

„ По външни белези и по облеклата лицето най-вероятно е същото, което е предизвикало телесните пострадвания на здравната сестра в „ Пирогов “, уточни Арнаудова. Тя посочи, че Софийската районна прокуратура обяснява аргументите за настъпилата гибел на младежа, само че по данни от осъществената аутопсия най-вероятно става въпрос за самоубийство.

„ Има авансово умозаключение от движимостите лица. Категорично съгласно тях на този стадий се касае за самоубийство. Има типични голям брой височинни контузии и няма каквито и да е данни за принудително причиняване на гибелта. Така че главната версия, по която се работи е за самоубийство. Събирането на доказателства продължава и в този миг “, посочи тя.

По думите й при положение, че бъде доказана самоличността на умрелия млад мъж, ще се приключи следствието, което Софийската районна прокуратура е почнала за причиняване на телесна щета на здравната сестра, само че ще продължи следствието за аргументите, които са довели до настъпване на неговата гибел. „ Механизмът, който основният прокурор сътвори за бързо и неотложно известяван в сходни случаи в болнични заведения сработи и неотложно беше известена Районната прокуратура и започнаха незабавни дейности по търсене на лицето, само че за жалост няколко часа по-късно го открихме умряло “, означи още Арнаудова.

Сигнал за открит във вътрешен двор на бул. „ Васил Левски “ човек в безпомощно положение е бил получен в събота сутринта на тел. 112. Пристигналият на място екип на Спешна помощ открил гибелта на млад мъж. На мястото е осъществен оглед и са подхванати процесуално- следствени дейности за изясняване на събитията, довели до гибелта му. В петък против събота през нощта 18-годишен мъж, настанен в токсикологията на

„ Пирогов ” поради приложимост на марихуана, е нападнал и пребил дежурната здравна сестра. В резултат в тя е получила тежка лицева контузия и мозъчно разтърсване. Пациентът е признат за лекуване по-рано в петък, откакто екип на Спешна помощ го докарал в „ Пирогов ” поради приложимост на марихуана.

Родителите му отказали на дежурния екип един от двата да остане като компаньон с него, тъй като съгласно тях го нервират с наличието си. Няколко часа след приемането и лекуването му в токсикологичната клиника, при него влиза дежурната сестра – той я посреща станал от леглото и стартира да й нанася тежки удари, след което я оставя да лежи на земята в безсъзнание и се пробва да излезе от клиниката. Тъй като е заключено, той се насочва към първата срещната врата на стая, където се е лекувала пациентка.

18-годишният млад мъж я принуждава да му отключи врата и откакто тя му споделя, че няма ключ той стартира да я души. Междувременно удря и бутона за пожарно уведомяване, само че се стряска от включената тревога. Оставя пациентката, която е нападнал, чупи стъклото на заключената врата и бяга от клиниката, облечен по тениска и боксерки.

 

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР