Най-вероятно на всеки му се е случвало поне веднъж да

...
Най-вероятно на всеки му се е случвало поне веднъж да
Коментари Харесай

Ето как да изтриете погрешно изпратен имейл в Gmail

Най-вероятно на всеки му се е случвало най-малко един път да изпрати имейл и малко по-късно да осъзнае, че е позволил правописна неточност, изпратил го е на неверния човек или просто не е трябвало да бъде изпратен. Когато става въпрос за връзка сред другари, това може да не е съдбовно, само че в някои случаи грешката може да коства много или най-малко да ни сложи в неловко състояние.

Именно при такива случаи от Gmail дават 5 секунди време от натискането на бутона изпрати в които можем да променим решението си и да върнем имейла, още преди да е стигнал до своя адресат. Все отново 5 секунди са много малко и точно за това сътрудниците ни от The Verge демонстрират дребен трик, който може да усили това време до 30 секунди.

Всъщност трикът е конфигурация, която надали е известна на доста хора и дава опция за избор сред време от 5 до 30 секунди. За задачата е нужно да влезете в „ Настройки “, да влезете в менюто „ Общи “ и от там да намерите панела „ Отмяна на изпращането в който да изберете и времето, което желаете.

 Ето по какъв начин да изтриете неправилно изпратен имейл в Gmail

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР