Най-вероятно комисар Емил Павлов ще заеме временно поста директор на

...
Най-вероятно комисар Емил Павлов ще заеме временно поста директор на
Коментари Харесай

Комисар Емил Павлов ще заеме поста директор на ОДМВР-Бургас?

Най-вероятно комисар Емил Павлов ще заеме краткотрайно поста шеф на ОДМВР-Бургас , откакто досегашният старши комисар Калоян Калоянов разгласи през днешния ден, че напуща изцяло системата на Министерство на вътрешните работи .

Решението на старши комисар Калоянов идва на фона на вчерашните срещи сред вътрешния министър Калин Стоянов и шефове на регионални дирекции от цялата страна. По време на тях те са били помолени да изоставен заеманите постове . Дадени са им били две благоприятни условия – да изоставен по лично предпочитание или да бъдат преназначени на към 3-4 степени по-ниско в йерархията на Министерство на вътрешните работи.

По непотвърдена информация министърът на вътрешните работи Калин Стоянов е следил деликатно 2 месеца с кои шефове на Областни дирекции може да продължи да работи и с кои – не.

Засега не е ясно кой ще заеме за непрекъснато поста, а до тогава най-вероятно отпред на регионалната дирекция ще застане заместникът на старши комисар Калоянов – комисар Павлов . Той е с дълготраен опит , като от 2019 година е заместник-директор на ОДМВР-Бургас. През годините е осъществил голям брой сполучливи интервенции и е взел участие в разкриването на тежки закононарушения, измежду които е и убийствата, осъществени от предприемача Станимир Рагевски .

Източник: iskra.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР