Най-вероятно колегите са се разсеяли - един от тях оформя

...
Най-вероятно колегите са се разсеяли - един от тях оформя
Коментари Харесай

Нова информация за бягството на затворника от МВР болница

" Най-вероятно сътрудниците са се разсеяли - един от тях оформя документите, а различен го пази. В болничното заведение има особено крило за лица с медицински проблеми. Най-вероятно става въпрос за отнето внимание ".

Това сподели някогашният зам.-ректор на Академията на Министерство на вътрешните работи доцент Милен Иванов по отношение на избягалия задържан от болничното заведение на Министерството на вътрешните работи. 

„ Такива неща се случват. Не е някаква сериозна драма. Някъде в схемата се е получила пробойна и арестантът се е възползвал ”, изясни още той. 

Припомняме, че задържан с белезници избяга от болничното заведение на Министерство на вътрешните работи в София. Мъжът е арестуван за безчинство през вчерашния ден, след което е закаран за обзор в здравното заведение, откъдето съумява да се измъкне без чиновниците на реда да го виждат. Арестуваният е открит няколко часа по-късно в столичния квартал „ Обеля ”.

Според Милен Иванов са известни даже случаи, в които арестантите са имали ключове за белезниците, или принадлежности, с които да ги разбият, осведоми " Нова ".

" Най-вероятно охраняващите са разбрали 3-4 минути, откакто е липсващ - толкоз са задоволителни да се включи в потока по здрач. Тогава е час пик ", сподели още доцент Иванов.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР