Най-вероятно имате поне един познат, който не може да пази

...
Най-вероятно имате поне един познат, който не може да пази
Коментари Харесай

Зодиите, които не могат да пазят тайни

Най-вероятно имате най-малко един прочут, който не може да пази секрети. Колкото и да се пробва, той не може да си държи езика зад зъбите и споделя тъкмо това, което не би трябвало. Опитайте се обаче да не им се сърдите, тъй като те не го вършат преднамерено.

Както знаем, астрологията играе голяма роля при оформянето на характера ни. Зодията дефинира и способността ни да пазим някои неща. Някои от знаците умеят да слушат и по-късно да складират диалозите в мозъка си и знаят тъкмо по кое време да замълчат. Други обаче си споделят всичко, без значение дали е трябвало, или не. Някои зодии няма да издават нищо, колкото и някой да ги моли. Други зодии имат проблеми със стискането на устните си. Въпреки че вършат всичко допустимо да бъдат положителни другари, те не постоянно ще пазят тайните ви за себе си.

 

Зодиите, които не могат да пазят секрети

Близнаци

 секрети Зодиите, които не могат да пазят секрети

Близнаците са обществени пеперуди. Те приказват за всичко, което им хрумне, без първо да го прекарат през филтър. Въпреки че няма да желаят да ви предадат, вашите секрети не са в сигурност с тях. В последна сметка може да изтрият нещо, което не желаете светът да знае, без даже да осъзнаят какво са създали неправилно. В края на краищата те са отворена книга, тъй че може да не схванат, че се чувствате друго, че желаете вашите секрети да останат в загадка. Близнаците основават чудесни другари, само че в случай че желаете вашите секрети да останат секрети, евентуално не би трябвало да рискувате да им ги разказвате.

Овен

 секрети Зодиите, които не могат да пазят секрети

Овните са импулсивни. Те не постоянно обмислят следствията от дейностите си, тъй като слушат вътрешностите си над главите си. Този знак може да приказва, без да осъзнава какъв брой вреди могат да причинят единствено с думите си. Освен това, в случай че ви се ядосат и почувстват, че сте ги предали, може да се нахвърли и да популяризира вашите секрети съзнателно. Те няма да се интересуват кой ще чуе, тъй като няма да ги е грижа да те наранят сега. Разбира се, откакто се охладят и ви простят, те ще се почувстват извънредно от това, което са създали. Те ще създадат всичко допустимо, с цел да ви се извинят, макар че не могат да си върнат думите. Стореното сторено.

Стрелец

 секрети Зодиите, които не могат да пазят секрети

Този знак е необикновено почтен. Те не обичат да лъжат и постоянно ще кажат истината, даже когато боли. Въпреки че фактът, че не пазят секрети, е нещо позитивно, когато става въпрос да ги опознаете и да видите достоверното им аз, гадно е, когато разкриват тайните на някой различен. Те не се пробват да наранят никого, като излагат истината нескрито. Те просто не виждат смисъл да лъжат. Дори и да се пробваха да излъжат, всеки щеше да прозре постъпката им. Те няма да могат да се измъкнат с подправените си изказвания, тъй като истината ще бъде написана на цялото им лице.

Риби

 секрети Зодиите, които не могат да пазят секрети

Искат всички да са щастливи и да се схващат. Понякога обаче те се оказват въвлечени в драмата на други хора, тъй като не могат да стоят в профил и да мълчат. Ако усещат, че един от техните другари е третиран незаслужено от различен другар, те ще се намесят и ще се опитат да разчистят въздуха. Въпреки че считат, че оказват помощ и пазят приятелите си, като им дават да знаят какво приказват другите зад тила им, това може да има противоположен резултат. Може да се окаже, че всички са ядосани на Рибите, защото те са тези, които разкриват секрети на всички, когато даже не е належащо да бъдат забъркани.

Рак

 секрети Зодиите, които не могат да пазят секрети

Раците са прочувствени и чувствителни. Ако нещата в любовния им живот вървят добре, те незабавно се усещат длъжни да се погрижат и за вашия. Момент на нехайство от ваша страна и те ще обикалят вашите приложения за запознанства. Ако не ги употребявате – не се тормозете, Раците ще намерят различен метод да ви свържат с „ любовта на живота ви “. Не се изненадвайте, в случай че някой ден телефонът ви звънне – въпреки всичко Ракът е дал номера ви единствено на няколко необвързани! Те не могат да пазят секрети.

Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР