Най-вероятно и ти като нас си обсебен от Euphoria и

...
Най-вероятно и ти като нас си обсебен от Euphoria и
Коментари Харесай

Преди Euphoria: 5 тийн драми, които трябва да гледаш

Най-вероятно и ти като нас си захласнат от Euphoria и броиш дните до всеки нов епизод. HBO напряко превъртя играта с този сериал, само че това към този момент сме го коментирали. Затова, с цел да не бъде чакането на новите епизоди толкоз трудно, през днешния ден ще ти предложим 5 супер яки попадения, които могат да се конкурират с Euphoria (Да, в действителност могат!).

Виж още: Звезда от “Еуфория ” в рецесия: Сидни Суини за троловете и за какво повърнала на работа!

1. Grand Army

Grand Army си заслужава гледането от всички върли почитатели на Euphoria. Подобно на Euphoria, Grand Army се концентрира върху дребна клика от гимназисти и техните прекарвания. Действието се развива в Бруклин, а шоуто се бори с настоящи тематики като расизъм, полова еднаквост, тормоз и принуждение. Сюжетните линии от елементи припомнят на тези в Euphoria и като цяло сериалът е чудесно попадение за феновете на този род.

2. Elite

Испанският сериал Elite е може би най-готината и гореща тийн драма, на която сме попадали в последните години. Шоуто е на Netflix и сходно на останалите оферти в класацията ни, развива сюжетната си линия на база на взаимоотношения на група девойки и момчета в гимназията. Най-хубавото е, че сериалът към този момент има цели 5 сезона и можеш да си направиш същински маратон по гледане (стига да имаш време, схваща се). 

3. Gossip Girl 2021

Близо десетилетие след приключването на истинския сериал, новият прочит на Gossip Girl ни върна още веднъж в Манхатън. Според някои упованията към Gossip Girls 2021 бяха прекомерно огромни, само че съгласно нас шоуто е много положително и близо до днешната реалност и по тази причина заслужава вниманието ви. 

Виж още: Отвъд хейта: За избора да бъдеш транссексуален. Историята на Мелиса и Емили

4. Hype House

Да знаем, че не е тъкмо сериал, а по-скоро риалити формат, само че Hype House е един от шедьоврите на Netflix. Шоуто ни демонстрира живота на безумно известни тиктокъри, събрани в една къща и живеещи пред камерите в нея 24/7. Звездната групичка с почитатели от над 124 милиона основава наличие онлайн за TikTok и YouTube от имението и сътворява всевъзможни нелепости. Разбира се, не липсват и любовните драми и интриги. Убедихме те да го гледаш, нали? 

5. Gossip Girl  

Не си никакъв (ама в действителност никакъв) почитател на тийн драмите, в случай че не си гледал първият сериал Gossip Girl. Ако Euphoria ти харесва, то дано ти разкрием истината, че Gossip Girl беше предпоставката тийн драмите да наберат такава скорост и да се трансфорат в цялостен шлагер измежду платформите. Шоуто започва през далечната към този момент 2007 година и продължи до 2012 година. Има шест сезона, а сюжетната линия е изпълнена с всичко това, което може да желаеме от един сериал. Спомняме си, че измежду края на сериала, имаше клюки, че Блейк Лайвли се срами от ролята си в него, само че съгласно нас беше ослепителна в ролята си на русата хубавица Серена Ван Дер Уудсън.

Изображение: https://www.instagram.com/gossipgirll/

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР