Най-вероятно е СРС-та да са били насочени срещу командира на

...
Най-вероятно е СРС-та да са били насочени срещу командира на
Коментари Харесай

Тихомир Стойчев: Има целева атака срещу президента

Най-вероятно е СРС-та да са били ориентирани против командира на Военновъздушните сили на България генерал-майор Цанко Стойков. Оттам произтича и диалогът, който е записан. Може да има детайли на провокация. Това някогашният шеф на Централната работа за битка с проведената престъпност (ЦСБОП) Тихомир Стойчев в ефира на БТВ.

ДАНС беше основан като конструкция, с цел да се разпилее ресурсът на Министерство на вътрешните работи, добави той.

Прокуратурата разкри за какво желае имунитета на Румен Радев

„ Притеснява ме, че доста скоро се появява обществено тази информация. Обществото научава, че е направено едно питане за имунитета на президента, а по-късно се изнасят подробни данни. Видимо става дума за интервала, в който се стреляше против специфичните служби и след избора на Румен Радев  Румен Радев Румен Георгиев Радев е български боен, генерал-майор от запаса. Бивш пълководец на за президент. В огромна степен това се прави целево. Възможно е това да е политическа офанзива “, сподели Стойчев.

Иван Гешев: Има досъдебно произвеждане, обвързвано с президента

Междувременно брачната половинка на президента Десислава Радева  Десислава Радева Десислава Радева е брачната половинка на настоящия президент на Република България Румен Радев. Родена разяснява във Facebook рaзпрocтрaнeнитe oт прoкурaтурaтa CРC-тa: "Приятeлкa звъни oт близo двa чaca. Нямa дa вдигнa! Държaвнaтa измянa дeбнe oтвcякъдe... ".

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР