Най-верният приятел на Денди - кучето Хининус, продължава да е

...
Най-верният приятел на Денди - кучето Хининус, продължава да е
Коментари Харесай

Племенницата на Денди си иска Хининус

Най-верният другар на Денди - кучето Хининус, продължава да е в неопределеност. " България Днес " се свърза с племенницата на Любомир Милчев, която показа, че има информация, че кученцето е в Кристофър Кем, съквартирант и непосредствен другар на Денди.

" Имам информация, че Хини е у Кристофър. Единственото, което апелирам, е да ни го върне. Хининус е доста възрастен, ние сме неговото семейство и заслужаваме да си го вземем ", с този зов Анна разкри информацията, че домашният любим на Денди е в ръцете на приятеля му Кристофър Кем.

" Никой не го упреква в нищо. Има проверяващи органи. Сигурно той е уплашен, само че и ние също. Молим го да ни върне Хини ", приканва още веднъж Анна.

`Племенницата

Запознати издават пред фамилията на Денди, че същинското име на Кристофър в действителност е Камелия. Анна прави послание от обществените мрежи към Кристофър, като написа и същинското му име Камелия. Часове по-късно стартира да получава закани от другари на мистериозно изчезналото момче. От Кристофър няма и диря след съдбовния петък, когато е открит пребитият съвсем до гибел публицист. От тогава телефонът на момчето дава свободно и никой няма визия къде са той и Хининус.

" Негови другари ми писаха във фейсбук мигновено и незабавно да смъква същинското име на Кристофър. Той не се е свързал с нас. Аз желая единствено да си приберем животното, което, отново споделям, е извънредно възрастно и несъмнено е под голям стрес. Поне това да създадем... Ние нямаме никакви искания към този човек, само желаеме да приберем кучето ", споделя племенницата на светския хроникьор.

Семейството се надява да получи най-малко някаква информация за животното, дали е добре, дали е прибрано.

" Поне това нещо да ни се спести... Считам, че е редно роднините да приберат кучето. Аз не вярвам на този човек, не го познавам добре. Виждала съм го, не е имало досега никакви проблеми. Държал се е доста възпитано. Може би е уплашен, само че и ние сме изплашени. "
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР