Най-великото танцово шоу в света LORD OF THE DANCE пристига

...
Най-великото танцово шоу в света LORD OF THE DANCE пристига
Коментари Харесай

LORD OF THE DANCE празнува 25 години с два грандиозни спектакъла в България

Най-великото танцово шоу в света LORD OF THE DANCE идва в България за два юбилейни спектакъла отдадени на 25-ата годишнина от основаването на истинския театър на Майкъл Флетли. Световноизвестната натрупа ще гостува във Варна на 21 май, в Дворец на културата и спорта, и в София - на 23 май 2023 година, в зала 1 на НДК. Над 40 превъзходни танцьори ще зарадват българските си почитатели като част от новото европейско турне на невероятната натрупа.

следващата година към този момент са в продажба, в системата на Ticketportal.bg. Могат да се закупят още от билетен център в НДК, билетна каса на зала “Арена Армеец ”, книжарници Booktarding, Office1Superstore, бензиностанции OMV и във Варна от билетната каса на ДКС. Цената им е от 50 до 150 лева съгласно мястото в залата.

LORD OF THE DANCE ще стъпят у нас със своя чисто нов, необикновен театър - с нови костюми и хореография, с авангардно осветяване и специфични резултати. В шоуто ще вземат участие 40 от най-забележителните млади реализатори в света, режисирани от емблематичния Майкъл Флетли. Шоуто е и с нова музика от композитора Жерар Фахи. Впечатляващ, блестящ и вълнуващ, спектакълът ще съчетае най-хубавото от традицията с цялото неспокойствие на новата музика и танци.

„ Толкова съм разчувствуван да върна истинския Lord of the Dance назад в залите в Европа през 2022 и 2023 година Чувствам, че това е най-важното турне в нашата 25-годишна история! Надявам се, с него да възобновим духа на публиката и да върнем усмивката на лицата на всички “, разяснява Майкъл Флетли.

От премиерата си до момента, Lord Of The Dance е посетил над 1500 места по света, гледан е от над 90 милиона души в 87 разнообразни страни на всички континенти. Това го прави една от най-успешните танцови продукции в света. През тези 25 години Lord of the Dance на Майкъл Флетли е запленил публиката по целия свят, а нееднократно и в България, с неповторимата си композиция от енергични ирландски танци, истинска музика, вълшебни истории и страст. Любимият ирландски танцов театър надвишава културата и езика. Той се извисява и сграбчва феновете с удивителни, въздушни придвижвания, несравними, прецизни танци и най-модерни театрални резултати.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР