Най-вече се притеснявам дали всички играчи ще влязат в еднакво

...
Най-вече се притеснявам дали всички играчи ще влязат в еднакво
Коментари Харесай

Пламен Константинов изрази притесненията си преди европейското

" Най-вече се тормозя дали всички играчи ще влязат в еднообразно положение в Европейското състезание ".

Това сподели през днешния ден пред медиите във Варна селекционерът на мъжкия народен тим по волейбол Пламен Константинов преди формалната подготовка на тима в зала " Конгресна " на Двореца на културата и спорта.

Той изясни, че се тормози, тъй като има разлика във формата на състезателите, само че изрази вяра даже и малко в придвижване, тимът да влезе в оптимално положение.
 Пламен Константинов разгласи състава за Евроволей 2023
Пламен Константинов разгласи състава за Евроволей 2023

В групата са Цветан Соколов и Теодор Салпаров

" Иначе други терзания нямаме. Със здравословния проблем на Ники Колев - сякаш се справихме с контузията и той тренира последните два пъти обикновено ", сподели Константинов.

" Най-важното е, че гледайки тренировките, се виждат доста забавни неща, някои състезатели имат съществено израстване. Големият въпрос е дали ще забележим това израстване в игра, в случай че забележим това, което се вижда в тренировки, мисля че ще сме забавен тим ", уточни експертът.

Той сподели още, че рецензиите са част от работата на един състезател и когато ги няма предстоящите резултати е разумно да има рецензии.

" Аз като треньор не мога да подлагам на критика състезателите за неналичието на някакви умения, мога да ги подлагам на критика за липса на предпочитание и това е съгласно мен главното нещо, което ми се желае да видя от тима ", показа Константинов.

Според него, и експерти и почитатели могат да простят на един тим, в случай че видят, че той се бори до дъно каквото и да се случи. " Иска ми се това лице да покажем ", заключи той.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР