Най-възрастният мъж в Австралия, който е на 111 години, разкрива

...
Най-възрастният мъж в Австралия, който е на 111 години, разкрива
Коментари Харесай

Най-възрастният австралиец разкри една от тайните на дълголетието си

Най-възрастният мъж в Австралия, който е на 111 години, разкрива една от тайните на дълголетието си - похапването на пилешки мозъци, съобщи Асошиейтед прес.

Пенсионираният животновъд Декстър Крюгер на 17 май означи 124 дни, откогато е навършил 111 години - с ден повече от ветерана от Първата международна война Джак Локет все още на кончината му през 2002 година

Броени дни преди да усъвършенства достижението на Локет, Крюгер, който населява дом за възрастни хора в град Рома, щата Куинсланд, показа в изявление за Ей Би Си, че седмичното похапване на пилешкия деликатес е асъдействало за дълголетието му.

Според 74-годишния наследник на столетника, Грег, тайната на дълголетието на татко му е простичкият недодялан метод на живот, който е водил.

По думите на шефката на дома за възрастни хора Мелани Калвърт Декстър е един от най-будните му жители. "Паметта му е удивителна за човек на 111 години ", споделя тя.

Джон Тейлър, основател на Австралийската книга на върховете, е удостоверил, че Декстър Крюгер е най-дълголетният мъж в Австралия.

Най-дълголетната австралийка е Кристина Кук, която умира през 2002 година на 114 години и 148 дни.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР