Най-възрастният жител на Община Марица Атанаса Оджакова навърши 102 години.

...
Най-възрастният жител на Община Марица Атанаса Оджакова навърши 102 години.
Коментари Харесай

Баба Атанаса от Граф Игнатиево навърши 102 години

Най-възрастният гражданин на Община Марица Атанаса Оджакова навърши 102 години. Тя е родена в Труд, само че от 19-годишна живее в Граф Игнатиево, където е срещнала любовта на живота си. За да я поздравят за рождения й ден, на посетители й бяха заместник-кметовете на Марица Гергана Титюкова и Николай Стаматов, както и кметът на селото Нестор Чочев. Те й пожелаха да е все по този начин витална и енергична и да продължава да се радва на внуци и правнуци.
Прочетете още
Баба Атанаса посрещна с наслада специфичните посетители. Тя ги попита за кмета Димитър Иванов, с който дружно са отпразнували 100-я й рожден ден. 

„ Знам, че има доста работа, само че му предайте, че ще го очаквам да мине да ме види някой ден “, поръча столетницата. Гергана Титюкова и Николай Стаматов й връчиха приветствен адрес от кмета на общината, подариха й кошница с плодове, лакомства и парична сума. Тя показа, че цялостен живот е била ангажирана в селското стопанство. „ Работихме доста в ТКЗС-то. Надникът ни бе 20 стотинки дневно, само че бяхме щастливи. Младите хора в този момент не познават труда, бързо се изморяват “, смее се баба Атанаса. Тя разяснява, че обича България и е загрижена за бъдещето й. „ Следя политиката, виждам телевизия и познавам политиците. Надявам се децата ни да имат по-добър живот от нас “, споделя тя. И посъветва младежите да бъдат виновни, да не бягат от страната и да обичат родината си.

„ Още доста щастливи дни и споделени празници с обичаните хора “, пожелаха Гергана Титюкова и Николай Стаматов. А през уикенда баба Атанаса събра за рождения си ден двете си дъщери, внуците и правнуците.

Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР