Най-възрастната пациентка на Медицинския център в гр. Септември днес получи

...
Най-възрастната пациентка на Медицинския център в гр. Септември днес получи
Коментари Харесай

Най-възрастният пациент на МЦ Септември получи трета доза ва...

Най-възрастната пациентка на Медицинския център в гр. Септември през днешния ден получи трета доза от имунизацията Пфайзер. И след третата игла 95-годишната Елена Кунчева се усеща доста добре, няма никакви неразположения. Убедена е, че в името на здравето си и в името на спокойствието на своите близки е длъжна да се довери за следващ път на медицината.

Баба Елена разчита напълно на професионализма на екипа на Медицинския център в родния си град. Доволна е и от отношението, и от обслужването. Неслучайно прави тук всички проучвания и съвещания, а и имунизацията се слага от доктор експерт, доктор Кръстьо Пилафов.

Пациентката се радва на двама внуци и един правнук, а околните й споделят, че е човек със мощен дух и постоянно положително въодушевление. Живее здравословно, без да се лишава от разнообразна храна, заран стартира с лека гимнастика, а обичаното й четиво е Библията. Живее сама в гр. Септември и сама върти семейството, посреща приятелки и постоянно посещава църквата.

Центърът разполага с задоволително дози ваксини и с проби – антигенни и антителни и щадящи проби за деца.

В Ковид зоната на Центъра, която бе първата в област Пазарджик, открита още през януари 2021 година, към този момент са обслужени над 650 пациенти.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР