Най-възможният вариант за БСП е отново да участва в коалиционно

...
Най-възможният вариант за БСП е отново да участва в коалиционно
Коментари Харесай

Проф. Гечев, БСП: Нашите действия в областта на българската икономика се виждат от цяла България

Най-възможният вид за Българска социалистическа партия е още веднъж да взе участие в съдружно ръководство с „ Продължаваме Промяната ” и „ Демократична България ”. Това сподели в студиото на “Денят онлайн ” по NOVA NEWS проф. Румен Гечев от Българска социалистическа партия. 

„ Изборът на левицата да ръководи дружно с Политическа партия и Демократична България беше верен. Другата опция беше оставането на власт на ГЕРБ и Движение за права и свободи. Започнаха процеси на смяна в доста сложни условия с доста сложни сътрудници. Това, което успяхме да създадем като плюсове в социално-икономическата сфера, макар външно-политическите ни разлики, е, че успяхме да увеличим пенсиите със 167 лева за 6 месеца, което е повече, в сравнение с за 12-годишния интервал от ръководството на ГЕРБ. Успяхме да увеличим приходите на хората, да въведем ограничения за обществена отбрана. Постигнахме положителни стопански резултати. Икономическият напредък на България първите 6 месеца е 4,8% ”, сподели Гечев.

По думите му представители на служебния кабинет интензивно вземат участие в предизборната акция. Това се случвало посредством кадрови промени.

„ Няма подозрение, че Българска социалистическа партия беше атакувана от президентската институция. Няма по какъв начин левицата да носи отговорност за това, че не успяхме да формираме кабинет при трети опит. Очевидно е, че президентската институция и ГЕРБ-ДПС организират координирана офанзива против Политическа партия и Българска социалистическа партия ”, разясни Гечев.

По думите му Българска социалистическа партия е в положително положение за изборите. „ Организирали сме структурите, няма от какво да се срамим.. Осигурихме успокоение на българските фамилии. От бъдещето ръководство ще зависи по какъв начин България ще се оправи с тежките провокации тази зима ”, изясни представителят на Българска социалистическа партия.

Последвайте Епицентър.БГ към този момент и в ! 

 
Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР