Най-вълнуващото телевизионно приключение „Ергенът“ (The Bachelor) вече има своя водещ.

...
Най-вълнуващото телевизионно приключение „Ергенът“ (The Bachelor) вече има своя водещ.
Коментари Харесай

Наум Шопов е водещ на най-романтичното риалити Ергенът - slava.bg

Най-вълнуващото телевизионно премеждие „ Ергенът “ (The Bachelor) към този момент има своя водещ. Това е индивидът с доста професионални умения и достижения в разнообразни сфери, потвърдил себе си като артист, инфлуенсър, а от скоро и квалифициран доктор - Наум Шопов. Той ще бъде индивидът, който ще запознае Виктор Стоянов и дамите с разпоредбите на формата и ще ги води през всеки един стадий от него. Освен това Наум Шопов ще бъде консултант на Виктор, негов другар и даже брат, с който „ ергенът “ ще може да споделя своите мисли и страсти.
„ Приех да бъда водещ в “Ергенът”, тъй като е нов и забавен формат. Смятам, че живеем във време, в което малко или доста всички сме погълнати от цинизъм. Всяко едно риалити има своите преимущества и достолепия, както и много мощен финансов тласък, само че в действителност истината е, че малко победи са по-големи от това да намериш любовта. Стискам палци на Виктор и ще бъда непроменяемо до него, с цел да му оказа помощ в това начинание. “ споделя водещият Наум Шопов.

Снимките на най-вълнуващото и сантиментално премеждие в телевизионния ефир, което наблюдава пътя на двадесет дами към сърцето на един единствен мъж, стартират през втората половина на месец септември. Мястото, което се пази в дълбока загадка, е един същински парадайс на Земята и едно от най-романтичните и екзотични места в света. Там, измежду изтънчен разкош и неповторима природа, скрити сантиментални заливи и уединени градини, участниците ще изпитат незабравими страсти....
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР