Най-вълнуващият детски фестивал у нас Sofia Fun Fest се завръща

...
Най-вълнуващият детски фестивал у нас Sofia Fun Fest се завръща
Коментари Харесай

Най-вълнуващият детски фестивал Sofia Fun Fest отново е тук

Най-вълнуващият детски фестивал у нас Sofia Fun Fest се завръща за трета поредна година с още по-заинтригуващa стратегия за дребни и огромни.
Домакините от Sofia Ring Mall ще приютят работилнички от разнообразни форми на изобразителното и приложно изкуство в откритото пространство пред амфитеатралната сцена и ще разпрострат благоприятни условия за разнообразни спортни занимания на затворения за задачата VIP паркинг. В рамките на двата фестивални дни – на 23 и 24 септември, 2017 година, съвсем като предходните издания, всяко дете ще може да се запознае с разнообразни типове спортни действия, форми на изобразителното, приложното, вокалното, танцовото и театралното изкуство.

А тази година опциите са още повече!
Поради големия интерес ще увеличим броя на арт работилниците, в които децата да се включат и да се срещнат с разнообразни стилове на приложното изкуство, както и да вземат присъединяване в пленери. Гарантираме ви, че ритмите на другите типове танци ще ви накарат и вие да затанцувате паралелно с танцьорите и малчуганите. В специфичен уъркшоп ще можете да научите и техните стъпки.

Децата ще могат да вземат участие в урок по тенис, спортна гимнастика, стрийт хокей, футбол, да се включат в демонстрации на спорта MTB и бойни изкуства. Тази година ще се включат и школи, които оферират занимания по рискови спортове, демонстрации на авиомоделизъм, роботика и други впечатляващи спортове за всички деца и юноши. Предвидили сме занимания с колела. Подготвили сме и доста други изненади.

По време на феста (23 и 24 септември) ще поднесем на децата и родителите им същинско развлечение и взаимни занимания. Цялото семейство ще научи повече и ще може да се запознае от близко със спортовете и изкуствата, от които децата се вълнуват, както и ще открият нови такива.
Очаквайте и специфичното звездно присъединяване на Sofia Fun Fest! Кои звезди ще се включат в детския фест, следва да разберем напълно скоро!
Последвайте нашата страница във Фейсбук: https://www.facebook.com/Sofia-Fun-Fest-1605021286425891/?fref=ts
Всички детайлности за събитието: https://www.facebook.com/events/208736192994285/
Разгледайте и формалния уебсайт на Sofia Fun Fest: http://sofiafunfest.bg/
Официални медийни сътрудници: Actualno.com, Iwoman.bg, SofiaLive.bg.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР