Най-важното за нас е нормалното развитие на хората и на

...
Най-важното за нас е нормалното развитие на хората и на
Коментари Харесай

Борислав Гуцанов: Изгонването на руските дипломати няма да допринесе за по-добрите отношения помежду ни

Най-важното за нас е естественото развиване на хората и на стопанската система

„С нас никой не е обсъждал сходна тематика. Доколкото разбираме няма сходно разискване и на Министерски съвет, което към този момент слага обстановката в доста странни граници. Затова през днешния ден вършим съвещание на Изпълнителното бюро и парламентарната група, с цел да вземем решение по какъв начин продължаваме. Това в действителност е невиждан акт.“ Това съобщи организационният секретар на Изпълнителното бюро на Българска социалистическа партия и депутат от левицата Борислав Гуцанов в ефира на Nova News, като акцентира, че тези неща няма да допринесат за положителните връзки сред България и Русия.

Гуцанов бе безапелационен, че този въпрос с изгонването на дипломатите не е бил обсъждан на съдружен съвет. „Ние желаеме през цялото време да има диалози и договаряния с „Газпром“, както и с доставчиците на енергийни запаси, които са свързани с Русия. За нас най-важното е естественото развиване на стопанската система на страната и естественото развиване на хората. Ние търсим такива доставки на енергийни запаси, които ще дадат най-хубавите цени и най-голямата непоклатимост за България“, добави социалистът.

„За нас е от изключителна значимост страната да не бъде хвърлена в поредност от избори. Някой желае предварителни избори, само че след снощната обстановка би трябвало да бъдат разисквани доста деликатно всички неща, които се случват“, разяснява той за настоящата политическа конюнктура.

В умозаключение Борислав Гуцанов сподели, че при такива мощни дейности би трябвало доста ясно да се носи отговорност кой и по какъв начин взима сходни решения.
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР