Най-важното сега е да свалим от власт един авторитарен лидер,

...
Най-важното сега е да свалим от власт един авторитарен лидер,
Коментари Харесай

Йончева: Трябваше отдавна да има служебно правителство и Бойко Борисов да си е отишъл

" Най-важното в този момент е да свалим от власт един властнически водач, който се е самозабравил и в името на тази цел би трябвало да обединим всички старания. В България се водят диспути дали на 28 март не е прекомерно рано за избори – считам, че 28 март е късна дата. Трябваше от дълго време да има служебно държавно управление и Бойко Борисов да си е отишъл ". Това съобщи евродепутатът Елена Йончева пред Лили Маринкова в предаването „ Алтернативата “ на TV1.

''Според мен парламентарните избори би трябвало да са на първата допустима дата, която Конституцията разрешава. Няма гаранция по кое време обстановката с рецесията, подбудена от COVID-19, ще бъде по-тежка – на 28 март или на 28 май. Разбира се, през януари, според от развиването на пандемията в България, президентът Румен Радев най-вероятно ще реши каква дата да уточни в указа си'', разяснява евродепутатът на Българска социалистическа партия.

''В Брюксел мъчно разбираха, когато говорех преди година за обстановката в България. Колегите бяха привикнали да чуват сходни неща за страни като Унгария и Полша, само че последователно осъзнаха какво се случва в България. Реакцията в Европейския парламент е - подавайте ни информация, само че в последна сметка е отговорност на всички български жители дали ще продължите да подкрепяте Бойко Борисов, в това число и на идващите избори'', съобщи още Йончева.

ВИДЕО:



Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР