Най-важното събитие през седмицата ще бъде Новолунието на 18 юни,

...
Най-важното събитие през седмицата ще бъде Новолунието на 18 юни,
Коментари Харесай

Хороскоп за седмицата от 12.06 до 18.06: Любовни приключения за едни и скок в кариерата за други

Най-важното събитие през седмицата ще бъде Новолунието на 18 юни, което ще се случи в съзвездието Стрелец. Стрелецът е знак на огнената буря, деен, ученолюбив, стремящ се към всичко ново, към разширение на хоризонтите на познанието. Повечето представители на Зодиака ще прекарат Новолунието много елементарно и позитивно, изключително това ще се отрази на знаците от детайла Огън: Овен, Лъв и Стрелец. Нещата ще вървят като че ли от единствено себе си, щастливите благоприятни условия ще ви оказват помощ сполучливо да преодолеете компликациите, а помощта и поддръжката ще дойдат в подобаващия миг.

За земните детайли Телец, Дева и Козирог Новолунието ще донесе оптимизъм и вяра, които нормално са в дефицит. Възможно е да се появи и сантиментално въодушевление, което ще " притегли " в живота нови фенове, познати и запознанства. Добри вероятности в професионалната сфера ще се открият пред Телеца и Козирога, а финансовата страна на живота ще зарадва Дева с нови източници на приходи.

Въздушните Близнаци, Везните и Водолеите изключително интензивно ще възприемат и проучват постъпващата информация, ще я употребяват за реализиране на задачите си. Близнаците през този интервал могат да намерят значим настойник в бизнеса, а Водолеят ще получи късмет да стартира живота си отначало и по нови правила. За Везните Новолунието ще донесе известна прочувствена неустойчивост, която приятелите и разходките измежду природата ще оказват помощ да преодолеят.

За Раците, Скорпионите и Рибите Новолунието на 18 юни ще бъде интервал, в който представителите на водната буря ще проявят нараснала придирчивост, което ще им помогне да решат сполучливо въпроси, свързани с кариерата и приходите.

Квадратурата на Меркурий и Сатурн на 15 юни ще стане напрегната за бизнеса и работата, тъй че деловото другарство би трябвало да се ограничи, да се обърне нараснало внимание при подписването на документи, а визитите на публични институции да се отсрочат напълно. Финансовите транзакции също са нежелателни, както и персоналните разноски. Здравето през този интервал е отслабено, изключително за тези, които имат неврологични и белодробни болести, проблеми с опорно-двигателния уред. Съществуват опасности от счупвания и навяхвания по време на интензивни физически натоварвания. За сантименталната сфера и сферата на взаимоотношенията този пренос също е сложен, защото предизвика конфликтни обстановки, компликации в общуването с по-възрастни родственици.

Благоприятният аспект на Венера и Меркурий на 17 юни ще усъвършенства проблематичните обстановки за множеството представители на зодиакалния кръг, изключително в областта на общуването. За Близнаците, Везните и Водолеите ще бъде изключително елементарно да основават хармонични връзки и познанства, да вземат решение проблеми от всекидневието. Телецът и Рибите, свързани с областите на изкуството, ще могат да изпълнят отдавнашни креативен проекти. Пътуванията и екскурзиите са удобни за Овните, Лъвовете и Стрелците, а дарове и знаци на внимание ще получат Раците, Скорпионите, Девите и Козирозите. Дипломацията, тактът и положителните обноски ще бъдат изключително търсени на този ден, а множеството проблеми ще бъдат решени благодарение на персоналния сексапил и хармоничните връзки. Вижте в галерията какво още ви чака през тази седмица съгласно зодиакалния ви знак:
Източник: dama.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР