Най-важното нещо, което трябва да осъзнаем днес е, че ни

...
Най-важното нещо, което трябва да осъзнаем днес е, че ни
Коментари Харесай

Паргов: Ако БСП излезе като отбор на местните избори, може да ги спечели

" Най-важното нещо, което би трябвало да осъзнаем през днешния ден е, че ни следва борба и тя е решаваща . Решаваща, тъй като в случай че европейските избори бяха завръзка, то локалните, ще бъдат развръзка и основа за бъдещата национална власт, която Българска социалистическа партия по този начин неистово желае, с цел да покаже какво значи нейната визия за България ". Това съобщи водачът на БСП-София Калоян Паргов пред публицисти преди днешния пленум на столетницата .

По думите му, право на ръководителя на партията Корнелия Нинова е да прави промени и смени в изпълнителното бюри . Лично той самият като градски ръководител го е правил два пъти в последните 6 години, когато се е налагало по една или друга причина.

Паргов посочи, че би трябвало да се види, какво ще бъде визията на ръководителя на партията, с какви претекстове и какво желае да ускори поради идната борба за локалния избор.

Българска социалистическа партия няма да разисква партийната дотация на днешния пленум , защото ръководещите отсрочили въпроса за юли. Калоян Паргов желае да види през юли месец с какво предложение ще излязат и дали те ще седнат на масата на диалозите с другите политически партии .
 От ГЕРБ са склонни на спор за дотациите Обновена
От ГЕРБ са склонни на спор за дотациите

Българска социалистическа партия изхарчили 6 млн. лева, Оперативна програма умуват, " Воля " поддържат понижението

На въпрос на news.bg има ли сили Българска социалистическа партия да завоюва локалните избори , поради това, че е изгубила евроизборите, Паргов означи, че това, че социалистите не са спечелили евроизборите, не значи, че нямат сили да завоюват локалните избори.

По думите му всичко зависи от мобилизацията, мотивацията, единството и консолидацията .

" Ако излезеш на една борба консолидиран и обединен, приказвам за целия тим и работим в синхрон, явно, че възможностите да спечелим месните избори се усилват фрапантно ", уточни Паргов.
 Нинова трансформира
Нинова трансформира " Визия за България " във " Визия за всяка община "

Моделът на държавно ръководство се пренасял и в общините с кметове на ГЕРБ съгласно нея
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР