Най- важното е следващият кабинет да получи на първо място

...
Най- важното е следващият кабинет да получи на първо място
Коментари Харесай

Манолова към ИТН: Не приемайте дългата ръка на ДПС и ГЕРБ

" Най- значимото е идващият кабинет да получи преди всичко поддръжка на " Демократична България " и " Изправи се БГ! Ние идваме! ". Ние сме против дългата ръка на ГЕРБ и Движение за права и свободи. Това е упованието и на хората ", разгласи Мая Манолова при започване на диалозите в Народното събрание сред " ИТН " (ИТН) и  " Изправи се. БГ. Ние идваме! " по целите и поддръжката за предстоящ кабинет на групировката на Трифонов.

" Малко е шашаво да вършим среща хора, които сме били дружно по площадите.  Ясно е, че желаеме едно и също. Не чакам да има изненади за главните цели, тъй като за това бяхме на улицата, за това сме и тук. Предполагам и вие. Иначе щяхме да си живеем животите ", съобщи ръководителят на парламентарната група на Има Такъв Народ Тошко Йорданов.  Той още веднъж акцентира, че никой не чака нито ГЕРБ, нито Движение за права и свободи да са в кабинета . " От там се потегля и по-късно се водят разговори ", добави Йорданов, макар че на следващия ден ще имат диалози и с Движение за права и свободи.

" Няма ужасно да няма плътна поддръжка.  Ще бъде здравословно Движение за права и свободи не просто да стои надалеч от държавното управление , само че и от всички властови позиции ", сподели от своя страна Мая Манолова.
Според нея хората чакат от първия миг идващият кабинет да се заеме с проблемите на всяко домакинство. " Очакват целите, които и ние сме набелязали. Те са - повишение на приходите, преизчисляване на пенсиите, можем да го създадем от първия миг, поддръжка за бизнеса. Също и правосъдната промяна, зад това стоите и вие. Това сподели и вчерашният спор ", сподели Манолова, визирайки срещата сред Има Такъв Народ и Демократична България.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР