Най-важното е поетият ангажимент от министъра на земеделието, че обезщетението

...
Най-важното е поетият ангажимент от министъра на земеделието, че обезщетението
Коментари Харесай

И Цветан Цветанов проговори за кризата с чумата и разкри как ще се дават обезщетения

Най-важното е поетият ангажимент от министъра на земеделието, че компенсацията на земеделските стопани ще бъде в оптимално къси периоди – в границите на седмица, до 10 дни. Хората да бъдат спокойни, че ще бъдат обезщетени. Това сподели ръководителят на парламентарната група на ГЕРБ Цветан Цветанов, оповестява БГНЕС.

Цветанов заключи резултатите от свикания ексклузивен Председателски съвет, на който министрите на земеделието и вътрешните работи Румен Порожанов и Валентин Радев, както и ръководителят на БАБХ Дамян Илиев срещнаха ръководителите на всички парламентарни групи с дейностите на институциите за справяне с огнищата на чума по животните в Странджа. До този миг болестта е записано в 7 общини, намиращи се на територията на две области – Ямбол и Бургас.



„ Трябва да има по-голяма осведоменост на обществото и локалното население, където се подхващат дейности. Някои споделят, че не са осведомени на място, не са осведомени животновъдите “, акцентира Цветанов и прикани в процеса да бъдат включени интензивно и кметовете на обитаемоте места.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР