Най-важното е да работим за хората! А хората очакват да

...
Най-важното е да работим за хората! А хората очакват да
Коментари Харесай

Делян Пеевски, председател на ДПС и ПГ на ДПС: България е една, хората са едни – не трябва да ги делим! Те искат редовно правителство и нашата отговорност е да направим необходимото да го има

Най-важното е да работим за хората! А хората чакат да има отговорно и устойчиво държавно управление и политици, които им дават сигурност. Движение за права и свободи - Ново начало може и носи тази отговорност, акцентира Пеевски.

 

Аз мога да кажа, че всичко което съм заречен, съм извършил и ми е елементарно, на всички места където и да отида, тъй като знам, че съм извършил поетите задължения, подсети водачът на Движение за права и свободи.

Вие помните какво беше в Якоруда, преди да стане кмет Мехмед Вакльов. Аз го знаех - заложим ли на младежи, които вие да подкрепите, нещата се случват, подсети той.

 

Но към момента има места, където са наши братя и сестри, които ние би трябвало да освободим от дерибеите, от тяхното заплашване и мачкане на хората. И през днешния ден, и през цялата акция наши хора се оплакваха, че политическите ни съперници се пробват да ги опълчват и да ги притискат, сподели Пеевски.

 

Това би трябвало да престане и хората да живеят обикновено. България е една, хората са едни - не би трябвало да ги разделяме! Никой не може да спре новото начало. Бъдещето е за нас, съобщи водачът.

 

В предизборните срещи на Делян Пеевски в Якоруда се включиха претендентите за национални представит

Източник: razkritia.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР