Най-важното днес е, че спечелихме трите точки.“ Думите са на треньор

...
Най-важното днес е, че спечелихме трите точки.“
Думите са на треньор
Коментари Харесай

Илич: Това е един от най-слабите ни мачове

„ Най-важното през днешния ден е, че спечелихме трите точки. “

Думите са на треньор Саша Илич, който не остана по никакъв начин удовлетворен от показаното от ЦСКА при успеха с 2:1 над Пирин (Благоевград) в София.

„ Ако би трябвало да приказваме за играта, това е един от най-слабите мачове съгласно мен. Предполагам, че въздействие оказва и загубата от Левски. Имахме няколко футболисти в националните си тимове, само че това не е опрощение за слабата ни игра “, съобщи сърбинът.

„ Изобщо не можем да приказваме за подценяване. Пирин е много първокласен тим и спечелихме трите точки през днешния ден с помощта на шанса. Това, което ме тормози, е дисциплината на футболистите ми, само че въпреки всичко спечелихме. Със сигурност, в случай че повторим днешните неточности, няма да бъде добре против Лудогорец. Имаме една седмица, в която да се подготвим и мисля, че ще изглеждаме по-добре с Лудогорец. Промяната на системата ни донесе много положителни неща в нападателен проект в първия половин час, само че в отбранителен проект не стояхме добре и по тази причина се наложи връщане към остарялата сграда “, разяснява Илич за схемата на игра на „ алените “ в днешния мач.

„ Изобщо не би трябвало да повтаряме показаното през днешния ден. Трябва да сме дисциплинирани, да изглеждаме като тим, с цел да се представяме на по-добро равнище. Шагоян е един от футболистите, които могат да ни донесат доста в нападателен проект, тъй като може да играе един на един и ни оказа помощ да се подобрим. Що се отнася до останалите футболисти, които привлякохме неотдавна, те сигурно ще получат късмет. “
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР