Най-важно е изборите да бъдат осигурени и да бъдат честни.

...
Най-важно е изборите да бъдат осигурени и да бъдат честни.
Коментари Харесай

Каракачанов с коментар за датата за изборите

Най-важно е изборите да бъдат обезпечени и да бъдат почтени. Насрочването на датата е в пълномощията на президента. Ние сме подготвени за 28и март. Готови сме да се явим и независимо и в коалиция с Обединени патриоти. Вариант с ГЕРБ не е обсъждан. Това съобщи министърът на защитата и водач на Вътрешна македонска революционна организация Красимир Каракачанов  Красимир Каракачанов Красимир Дончев Каракачанов е заместител министър-председател по публичния ред и сигурността след отслужване на тържествения водосвет по случай Йордановден.

Той добави, че ще участва на съвещания при президента, в случай че групировката му е парламентарно показана: „ Президентът ще предложения парламентарно показаните политически сили. “

Каракачанов разяснява и опцията да се помогне на планинските избавителни служби с хеликоптери: „ Можем да отделим 3-4 хеликоптера Хувър за медицински и избавителни цели. Министерство на Здравеопазването би трябвало да се произнесе дали са годни. Ние можем да дадем хеликоптерите с летателния състав и с логистика. Единият може да е въз основата Чайка във Варна, другия в Долна Митрополия, третия в Пловдив и четвъртия във Враждебна. “

Той разясни, че 6 налични хеликоптера са предостатъчни за потребностите на армията, по тази причина могат да си разрешат да дадат хеликоптери.

На въпрос за организацията на изборния развой Каракачанов съобщи: Трябва да се обезпечи имунизиране на членовете на СИК и те да бъдат оптимално защитени. Част от секциите могат да бъдат извадени навън, в случай че изискванията го разрешават.

Относно опция за онлайн Каракачанов беше песимистичен като цитира американския опит от последните избори.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР