Най-важният закон е държавният бюджет . Напоследък и тази година,

...
Най-важният закон е държавният бюджет . Напоследък и тази година,
Коментари Харесай

Генерал, ама не Бойко, изригна: Навсякъде другаде това щеше да разтресе държавата, у нас го покриха! Какъв е скандала?

Най-важният закон е държавният бюджет. Напоследък и тази година, тази процедура беше превърната в подигравка. Държавата, с цел да действа, нейното гориво са парите. Това сподели водачът на ДСБ военачалник Атанас Атанасов по БТВ.
Този модел на практикуване на властта, има за цел концентрация на ръководство на общите ни пари. Няма значение какво ще гласоподава Народно събрание. Впоследствие Борисов разпределя парите. Събират се остатъци, които се разпределят с разпореждане на Министерски съвет. Така се държи надзор върху общините. Така се купува политическо въздействие.

Това, което Бойко Рашков споделя, би трябвало да разтресе българските институции.

Може ли шефът на бюрото да споделя,че има нелегално подслушване на политици , магистрати и публицисти. Това е голям скандал. Подслушват се хора, които ръководят. Явно се случва, само че въпросът е за какво няма реакция на институциите. Защо опозицията не е поискала чуване. Защото се опасява.

Преди две седмици е имало съвещание на спецкомисията  в НС  и там е участвал основния прокурор. Защо е бил там? Отива, с цел да респектира присъстващите. От трите категории лица, магистрати могат да се подслушват единствено по искане на апелативните прокурори. Това са пет индивида. Това значи, че не е имало съображение за подслушване.

Рашков сподели, че има подозрение за чуване. В тази страна няма разделяне на управляващите.

Георги Гайков  беше началник на баретите по времето на Орешарски. По негово време Шарков  беше погубен в Лясковец  при една нефелна интервенция. Него го върнаха и той стартира да разчиства сметки. Кадровата политика е кадрова подигравка. Назначават се хора, с цел да се угоди на този или оня. Така не се ръководи страна.
loading... #SC_TBlock_381491 a { font-family: Roboto!important; }
Източник: 7dnisofia.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР