Най-важният въпрос е ще има ли редовно правителство и дали

...
Най-важният въпрос е ще има ли редовно правителство и дали
Коментари Харесай

Волен Сидеров: Страхът е Възраждане, може да стане и първа сила

" Най-важният въпрос е ще има ли постоянно държавно управление и дали ще вървим на избори " по Българска национална телевизия водачът на " Атака " Волен Сидеров.

" Без Конституцията да се пипа. Само 2 члена в изборния закон - да се махнат изборните региони и да се махне 4-процентната преграда. Тогава ще имаме работещ детайл. Мажоритарният детайл ще бъде доста добре показан. Няма да има няколко еретически партии, които да си вършат тънките сметки, че в случай че се коалират едната от тях ще претърпи срив ", съобщи Сидеров.

Кой е определил, че една партия би трябвало да има най-малко 10 депутати, с цел да бъде парламентарна група? Избирателната интензивност е плаваща, а бариерата постоянно е константа 4%, за какво? Нека да пада на 2% на 1%, предложи Сидеров.

" Аз съм оставил завещание, мога да кажа - един учебник, който се споделя " Атака ". Много политици преписваха от него. Най-успешно обаче го прави Костадин Костадинов, признавам му. Сега тъй като страхът е, че " Възраждане " може да стане втора мощ, аз споделям - не, може и първа мощ да стане. Аз тогава ще бъда задоволен, тъй като учебникът " Атака " ще бъде прочетен до дъно. По моите стъпки върви Костадинов, нека да продължи ", добави Сидеров.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР