Най-важните приоритети за БСП са високи доходи и борба с

...
Най-важните приоритети за БСП са високи доходи и борба с
Коментари Харесай

Христо Проданов: Топ приоритетът на БСП са доходите и борба с инфлацията

" Най-важните цели за Българска социалистическа партия са високи приходи и битка с инфлацията ", съобщи лидерът на листата в 23 МИР Христо Проданов в тв ефир. " Нещата, които обещахме и изпълнихме в 48-ото Народно събрание бяха ориентирани към хората, уязвимите групи и младите фамилии ", напомни той. 
Според него 2 млн. са пенсионерите са с преизчислени пенсиите. Битката на Българска социалистическа партия за минималната работна заплата, която да бъде 50% от междинната за страната визира това са към 600 000  работещи. 
" Всички деца до 12-ти клас получават безвъзмездни учебници, еднократната помощ от 300 лева за учениците до 4-ти клас, безплатните детски градини. Това е реализирано само с помощта на напъните на Българска социалистическа партия ", уточни Проданов.
Той изрази вяра, че хората ще го оценят и да поддържат партията на изборите на 2-ри април. 
" При състояние, че имаме ниски приходи и висока инфлация, би трябвало да има внезапно нарастване на приходите. Поради това приканвам всеки, преди да гласоподава, да мисли кой какво прави за него и чии ползи пази ", изясни Проданов. 
Той е безапелационен, че партията пази националните ползи, а не ползите на тези, които ни пробутват самолети на хартия, взимат ни парите и натискат да вършим всичко, което е в техен интерес.
" Трябва да има почтени, демократични избори и допустимо максимален брой хора да гласоподават. По този метод властта, която се излъчва в Народното събрание, ще има по-голяма легитимност ", разяснява Проданов.>
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР