Най-важните новини с линкове. Отнемат три минути четене.Най-важното тази сутрин:Гешев

...
Най-важните новини с линкове. Отнемат три минути четене.Най-важното тази сутрин:Гешев
Коментари Харесай

Три минути: Гешев не направи нови разкрития. Дойдоха сигнали по новия механизъм. Каква е ролята на Пеевски

Най-важните вести с линкове. Отнемат три минути четене.

Най-важното тази заран:
Гешев не направи разкрития в СтрасбургДойдоха първите сигнали по новия механизъмВиолета Иванова, която обиколи пет континента
Главният прокурор на закрито съвещание в комисия на Европейския парламент в Страсбург. Главният прокурор беше споделил, че чуването ще бъде “интересно ”, само че то, а след края му той сподели, че ще приказва, когато се върне в България.

Това става ден откакто Висшият правосъден съвет гласоподава за отстраняването на Гешев. Сега предлагането за уволнението му е. Докато Румен Радев не подпише декрет за освобождението на Гешев, той остава на поста.
Сигналите против Гешев
Вече са получени първите и заместника му Борислав Сарафов, които задействат новият механизъм за следствие на основния прокурор и заместниците му. Сега следва инцидентен избор на арбитър, който да ревизира сигналите.

В същото време Гешев изиска имунитета на още един народен представител -. Той е разследван за търговия с въздействие поради случай от 2012 година, само че до момента не е съден. Припомнете си кой е той и какво е въздействието му в Монтанско.

ПП-ДБ предложи, която да прегледа настояванията на Гешев за лишаване депутатските имунитети на Бойко Борисов (ГЕРБ), Даниел Александров (ГЕРБ) и Кирил Петков (ПП-ДБ). Идеята тя да работи най-вече месец - до 18 юли.
Ролята на Пеевски
Преди ден Гешев за пръв път сподели, че зад отстраняването му стои Делян Пеевски. Какво значи това изявление? Сибина Григорова и Николай Стоянов в Студио България на Свободна Европа. Или ги чуйте.

Точно 10 години откакто назначението му за ръководител на ДАНС провокира всеобщи митинги, Пеевски още веднъж застана под прожекторите като член на конституционната комисия. Къде беше Пеевски през тези 10 години?.
Реформата в конституцията
Новото държавно управление търси болшинство за смяна на конституцията, само че още няма план. Пеевски счита, че с промяната би трябвало да се отстрани фигурата на основния прокурор. Във вторник.

Това е рискова концепция за България, написа. Той разказва една опция за промяна, при която фигурата на основния прокурор да остане, само че да не е всесилна.
Атаките против хора и бизнеси
Малък магазин за бира в София осъмна с и шестоъгълна звезда. Малко по-рано “Възраждане ” провежда наказателна акция против магазина поради отхвърли му да обслужва последователи на партията. Властите не са осъдили случая.

Председателят на българско съдружие в Струга, Северна Македония,. Той е в болница, а българското външно министерство е в контакт с македонската полиция, с цел да откри дали това е закононарушение от ненавист.
Наводненията в Украйна
и 41 са в неопределеност в следствие от наводненията, породени от разрушаването на язовир “Нова Каховка ”, оповестиха украинските управляващи.

Солеността на Черно море поради нараствания приток на сладка вода. Недалеч от пристанището се влива река Днепър, по чието течение е язовирът.

От персийския шах Кир, през Наполеон, международните войни, до през днешния ден в Украйна - през вековете опитите да се употребява водата за оръжие не стопират. Резултатите постоянно са триумф на фронта и съвсем постоянно злополука за локалното население..
Напрежение в ръководството
Остава в действие след поройните дъждове, които провокираха наводнения. Засегнати са и общините Монтана и Георги Дамяново. Премиерът Николай Денков шефове, които са в оставка.

Бюджетната комисия в Народното събрание одобри на второ четене То е второто подред и ще важи до края на юли, когато се чака да се одобри нов.

Няколко медии оповестиха, че брачната половинка на Даниел Лорер от “Продължаваме смяната ” Виолета на борда на Европейската капиталова банка. Досега няма публично удостоверение за новината, само че тя провокира реакция от ГЕРБ.
Човек на деня
Тя е първата жена в света, обиколила сама пет континента с мотор. Решена да въодушеви дъщерите си и дамите по целия свят като покаже, че сбъдването на фантазиите е допустимо, стига да имаш храброст. на Свободна Европа.

, с цел да получавате всяка заран в пощата си " 3 минути " - обзор на най-важните вести.

Искрено ваша,

Елица Симеонова
Източник: svobodnaevropa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР