Най-важните новини с линкове. Отнемат три минути четене.Добро утро. Най-важното

...
Най-важните новини с линкове. Отнемат три минути четене.Добро утро. Най-важното
Коментари Харесай

Три минути: МВР арестува един от най-големите пътни строители. Как се появиха руските знамена в София

Най-важните вести с линкове. Отнемат три минути четене.

Добро утро. Най-важното през днешния ден:
Велико ЖелевРумен ОвчаровШакил О’Нийл
Министерство на вътрешните работи претърси офисите на “Хидрострой ” и задържа нейния. Това е компанията, която извършва някои от най-големите строителни поръчки. Сред тях е и Северната дъга на София, за която вътрешният министър Иван Демерджиев твърди, че липсва една трета от асфалта.

Имаме отговор на въпроса за какво Съединените щати глобиха някогашния енергиен. Краткото изложение от Вашингтон съответствува с един контракт с “Газпром ”, квалифициран от Овчаров и донесъл стотици милиони загуби за България. В подмяна той е получавал “подкупи и други облаги ”, настояват американците.

Установихме и в центъра на София, които шестваха в деня на националния празник 3 март. Става дума за познати проруски организации, за които преди няколко месеца ДАНС беше предизвестила Столичната община и сходно шествие тогава беше неразрешено.

спря договорка, която щеше да разреши на почетния консул на Русия Георги Гергов да овладее напълно Пловдивския панаир. Това е доста къс епизод от дългата сага по завладяването на панаира.

Очаквайте през днешния ден 20-минутния филм на Генка Шикерова и Мирослав Михайлов, който проверява цялата сага с панаира и разкрива кой и по какъв начин през годините е обслужвал Гергов. Може да гледате кино лентата още през днешния ден на уеб страницата на или на страниците ни във, и.
Издирван за ликвидиране в България е арестуван в Узбекистан
Осъденият за д
Източник: svobodnaevropa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР