Най-важните новини с линкове. Отнемат три минути четене.Добро утро. Най-важното

...
Най-важните новини с линкове. Отнемат три минути четене.Добро утро. Най-важното
Коментари Харесай

Три минути: Русия отрича изобщо да е нападала Украйна. Путин си има говорители в България

Най-важните вести с линкове. Отнемат три минути четене.

Добро утро. Най-важното през днешния ден:
Атакувани са 18 болнициБежанците към този момент са 2,3 милионаГерман Макаренко
Срещата сред външните министри на Русия и Украйна Сергей Лавров и Дмитро Кулеба в Анталия не донесе вест. Но ще бъде запомнена с да атакуваме други страни. Ние и Украйна не сме нападнали ".

Руският външен министър отхвърли обвиняванията и за изумената детска болница в Мариупол. Там починаха трима души, а Москва твърди, че в действителност болничното заведение била военна база. Според Украйна става дума за “ да прочетете всичко за тази история.

Световната здравна организация заяви, че от началото на спора са атакувани заведения.

Украинската войска е направила контраофанзива против съветските войски край Киев. Русия обаче, в това число и на обитаеми места.

Много хора не престават да напущат Украйна. По данни на Организация на обединените нации бежанците след първите две седмици на войната са.

Дори и тази да не е оповестена, всяка война има правила, които са разказани в Женевските конвенции. споделя в резюме по какъв начин би трябвало да бъдат третирани медици, цивилни и пленени бойци.

Ако имате коментар по тази тематика, изпратете ни го на.
Студената война
“Решихте ли да извършите “дехимизация ” на Украйна? ”, попита. Той отхвърли обвиняванията на Русия, че страната му създава химически оръжия.

Русия разгласи, че се е трансформирал в “русофобска ” организация и реши да я напусне. Това значи, че руснаците няма да имат достъп до Европейския съд по правата на индивида в Страсбург.

напуснаха Русия поради експанзията против Украйна. Един от първите резултати от глобите - стопира производството на Лада, тъй като няма импорт на чипове.

Англия наложи наказания на олигарха, притежател на футболен клуб Челси и доближен на Путин.

Войната на Путин против Украйна провокира нещо, което изглеждаше немислимо единствено преди месец - Европа заприказва за отвод от съветския петрол и съветския газ. Прочетете на Русия като енергийна суперсила ”.

Пропагандата на Кремъл оправдава войната против Украйна с изказвания за нацисти, геноцид и нуклеарно оръжие. Международните организации отхвърлят тези обвинявания. В България това обаче не пречи на буквално. Николай Лавчиев разказва картината.

Изпратете на другари, с цел да се абонират и те за бюлетина “3 минути ”.
В това време в България
Варненският апелативен съд осъди на 4 години затвор някогашния народен представител и водач на “Воля ” по обвиняване в изнудване.

Пенсионираният военачалник Валентин Цанков, който при започване на март беше арестуван по съмнения, че е правил, остава под домакински арест.

Разглеждането на настояването на правосъдната министърка Надежда Йорданова за премахване на основния прокурор. Висшият правосъден съвет реши, че първо би трябвало да одобри правила.

Софийската градска прокуратура заяви, че води следствие за “нерегламентирано потребление ” на шпионския Източник: svobodnaevropa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР