Най-важните новини с линкове. Отнемат три минути четене.Добро утро. Най-важното

...
Най-важните новини с линкове. Отнемат три минути четене.Добро утро. Най-важното
Коментари Харесай

Три минути: Резултатите са ясни, но всички мълчат. Путин се пази с противовъздушни ракети

Най-важните вести с линкове. Отнемат три минути четене.

Добро утро. Най-важното през днешния ден:
Имаме резултати от изборитеНе знаем какво следваНо има кой да брои лъжите
ЦИК разгласи по-малко от 24 часа след края на изборния ден. ГЕРБ са първи с 26,51% от гласовете, следвани от ПП-ДБ с 24,54 на 100. Проруската “Възраждане ” изпревари Движение за права и свободи, а Българска социалистическа партия не са последни, тъй като Слави Трифонов също влезе в Народното събрание.

" се задраскваше ". Промените в изборните правила забавиха отчитането на гласовете, имаше всеобщо сбъркани протоколи и огромни опашки при предаването на бюлетините.

за гласоподаване не са работили в изборния ден, заяви ЦИК. Причините към момента не са известни.

Рекордьор по преференции е Славена Точева от ГЕРБ и от Варна. Колегите в “ ” напомнят коя е тя.
Имаме резултати. А в този момент какво?
Никой нищо не споделя. Единственият политически коментар до момента е статус на от изборната нощ, че “демокрацията е диалог сред несъгласни ”.

Обади се един някогашен министър от “Продължаваме смяната ”. изиска оставките на “Асен Василев, Даниел Лорер и групата им ”. Не се разбра какво има поради.

От данни на “Алфа рисърч ” и “Тренд ” обаче се разбра поддържат най-вече обособените партии. Повечето роми са дали своят вот за ГЕРБ и Българска социалистическа партия, най-вече висшисти са подкрепили ПП-ДБ и “Възраждане ”, а за Движение за права и свободи са дали гласа си най-вече хора от селата.

Докато чакаме първите думи на политиците, прочетете за излизане от обстановката. Преди 33 години разделянето в България също беше надълбоко, само че тогава партиите се споразумяха за ръководство с точна стратегия.

Ако харесвате този бюлетин, препоръчайте го на другари и им изпратете
“Ще убием всички ”
" Въпреки шума в Европа и Съединени американски щати ". тактическите си нуклеарни оръжия в Беларус по протежението на границата с Полша, сподели съветският дипломат в Минск Борис Гризлов.

“Ще победим всички, ще убием всички, ще ограбим всички ”. Помните ли думите на този съветски боен блогър? в Санкт Петербург, а съветските управляващи задържаха млада жена за атентата.

В това време президентът на Русия Владимир Путин е взел ограничения да не би някой да го нападна. Близо до негова резиденция е -артилерийска система " Панцир-С1 ", заяви екипът на Навални.
Финландия влиза в НАТО
Днес Финландия става член на НАТО. В Брюксел ще бъде издигнато знамето на 31-та страна членка. У дома обаче изборите от водача на консерваторите Петери Орпо.

Черна гора се разделя с една политическа легенда. беше определен за президент, откакто завоюва към 60% от гласовете на балотажа против дългогодишния водач Мило Джуканович.

Бившият президент на Косово и водач на разформированата Армия за избавление на Косово почтен по всички повдигнати му обвинявания при започване на правосъдния развой за военни закононарушения в Специализирания съд в Хага.

Последвайте Свободна Европа и, с цел да получавате най-важното напряко в телефона си.
Човек на деня
Те живеят в Германия, само че наблюдават българската политика. Екипът на плана „ “ счита дезинформацията за проблем, по тази причина ревизира изказвания на политици по време на акции. Правят го към този момент за пети път. Те са Човек на деня на Свободна Европа.

се за този бюлетин, с цел да получавате всяка заран в пощата си " 3 минути " – обзор на най-важните вести.

Искрено ваш,

Иван Бедров
Източник: svobodnaevropa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР